Ekonomik kriz meclis üyesini vatandaş adına isyan ettirdi
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Haziran 2022 - Salı 21:16 Bu haber 1267 kez okundu
 
Ekonomik kriz meclis üyesini vatandaş adına isyan ettirdi
Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu: Vatandaşımızın çoğu zekat ve hayra muhtaç oldu
GÜNDEM Haberi
Ekonomik kriz meclis üyesini vatandaş adına isyan ettirdi

Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, ekonomideki derinleşen sıkıntıya isyan ederek, çözüm üretilmemesine tepki gösterdi ve ekledi; “Vatandaşımızın çoğu zekat ve hayra muhtaç oldu.”

Ekonomide yaşanan sıkıntılar gün geçtikçe her kesimden vatandaşı ciddi boyutta etkiliyor. Ekmek fiyatlarına gelen zamla birlikte 2 liraya satılan Kent Ekmek büfelerinde kuyruk arttı, üretilen ekmek ise talebine yetmiyor. Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu ise, ekonomik sıkıntı altında ezilen vatandaşın sesi oldu ve isyan etti, tepkisini şu sözlerle dile getirdi;

“4 kişilik bir aile aylık zorunlu giderler. Vasat ev kirası 1500-2000 TL. Elektrik Su asgari 250 TL. Isıtma asgari 500 TL. Tel ve internet 200 TL. Ekmek günde 3 tane 315 TL. Ulaşım günde 11 TL’den 330 TL. Mutfak. Kıyafet. Eğitim masrafları Temizlik malzemeleri. Yukarıdaki 6 kalem 3595 TL, diğer boş bıraktığım yerlerde en az harcamayı sizler ekleyin. Tatil yok. Eğlence yok. Seyahat yok, piknik yok. Sigara yok, hediyeleşme yok, ayda 1 kerede olsa dışarıda yemek yok. Kitap okuma yok konser yok. Yok Yok Yok. Bunlara rağmen 4 kişilik bir haneye yaşamak için kaç lira lazım. Rahat ve lüks içerisinde yaşayan azınlık bu durumu göz ardı etme. Bu vatandaş Kurban kesemez evinden dışarı çıkamaz. Zekat verecek insan aramamız lazım gelirken. Vatandaşın çoğu zekat ve hayra muhtaç oldu. Asgari ücretli ve emekli perişan. Onlar çocuklarına torunlarına harçlık veremezken içiniz rahat mı? Bizler bunları söylerken ne var yani olacak o kadar diyenler sizde vijdan merhamet kalmamış. Şimdi ben size soruyorum? MUTLUMUSUNUZ?”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ekonomik, kriz, meclis, üyesini, vatandaş, adına, isyan, ettirdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı