Ela İngilizce Dil Kursu Cambridge sınavı ödüllerini verdi
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Temmuz 2024 - Pazartesi 16:47 Bu haber 418 kez okundu
 
Ela İngilizce Dil Kursu Cambridge sınavı ödüllerini verdi
Cambridge Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Cambridge İngilizce Dil Sınavı'nda büyük bir başarı elde eden ELA İngilizce Dil Kursu öğrencilerine ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle verildi.
EĞİTİM Haberi
Ela İngilizce Dil Kursu Cambridge sınavı ödüllerini verdi

Geçtiğimiz hafta Kayseri’de yapılan törende, ELA İngilizce Dil Kursu öğrencileri, 36 kişilik sınav grubundan 35’inin konuşma bölümünden tam puan aldığı başarılarını kutladı. Öğrencilerin hepsi sertifikalarını alırken, gösterdikleri üstün başarılar ödüllerle taçlandırıldı.

Törende konuşan ELA İngilizce Dil Kursu Yöneticisi Gülşah Hasgül, öğrencilerinin elde ettiği başarıdan gurur duyduğunu belirterek, “Kayseri’de İngilizce eğitiminde büyük bir adım attık ve öğrencilerimizin bu başarıları bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi.

 

Sınav sürecinde öğrenciler, Ekim ve Mayıs ayları arasında gerçekleştirdikleri çalışmalardan puan topladılar ve bu puanlar ödül töreninde değerlendirilerek kazananlar belirlendi.

Ödüller arasında, birinci ve ikinci olan öğrencilere İngilizce ve matematik kursları hediye edilirken, üçüncüye Cumhuriyet altını, dördüncüye sıfır tablet ve beşinciye ise kurumun kullandığı bir tablet verildi. Toplamda verilen ödüllerin değeri 100.000 TL’yi aştı.

Gülşah Hasgül’den Öğrencilere Övgü

Gülşah Hasgül, törendeki konuşmasında şunları söyledi: “Bu sınavda göstermiş oldukları üstün performansla sadece kendilerini değil, kurumumuzu da gururlandırdılar. İngilizce eğitimindeki bu büyük başarı, Kayseri’deki dil eğitimine verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Öğrencilerimiz bu başarılarıyla bize büyük bir motivasyon kaynağı oldular.”

Başarılar Devam Ediyor

ELA İngilizce Dil Kursu’nun başarısının ardından, kursun gelecek hedefleri arasında daha fazla öğrenciye kaliteli dil eğitimi sunmak ve uluslararası sınavlarda benzer başarıların devamını sağlamak yer alıyor.

Ödül törenine katılan öğrenci ve veliler, ELA İngilizce Dil Kursu’nun kaliteli eğitim anlayışından övgüyle bahsederek, kursun gelecekte de başarılı sonuçlar elde edeceğini ifade ettiler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ela, İngilizce, Dil, Kursu, Cambridge, sınavı, ödüllerini, verdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı