ERDEMLİ VADİSİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Mayıs 2023 - Cuma 07:37 Bu haber 323 kez okundu
 
ERDEMLİ VADİSİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Yeşilhisar ilçesinde kaymakam ve belediye başkanı ile birlikte Erdemli Vadisi’nde turizm için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
GÜNDEM Haberi
ERDEMLİ VADİSİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Vali Gökmen Çiçek’in talimatı ile kentteki doğa ve kültürel değerlerin turizm açısından daha çok değerlendirilerek bölgeye gelen turistlerin gerek bu bölgeleri gezmesi gerekse konaklamaları noktasında ihtiyaçlara cevap vermesi için çalışma başlattı. Bu çalışmalardan birisi de Yeşilhisar ilçesindeki Erdemli Vadisi’nde yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen vali Yardımcısı Şenol Esmer, “Valiliğimizce yaptırılan Erdemli Vadisi Yürüyüş Yolları çalışmalarını yerinde inceledik. Doğa, tarih, su, kuş sesleri eşliğinde görmeye, denemeye değer harika bir yürüyüş parkuru kazandırılıyor” dedi.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ise, “Kayseri Vali Yardımcımız Şenol Esmer, İl Kültür Turizm Müdürümüz Şükrü Dursun ve İlçe Kaymakamımız Ahmet Ali Altıntaş ile birlikte, Erdemli Vadisi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledik” bilgisini paylaştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERDEMLİ, VADİSİNDE, ÇALIŞMALAR, SÜRÜYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı