ERÜ İletişim Fakültesi 18. Dönem Mezunlarını Verdi
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Haziran 2024 - Cumartesi 00:11 Bu haber 179 kez okundu
 
ERÜ İletişim Fakültesi 18. Dönem Mezunlarını Verdi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 18. dönem mezunlarını verdi. Program kapsamında 429 öğrenci mezun oldu.
GÜNDEM Haberi
ERÜ İletişim Fakültesi 18. Dönem Mezunlarını Verdi

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın konuşmasında “Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak başarılı bir eğitim-öğretim dönemini daha geride bırakarak sektöre üstün nitelikli aday profesyoneller kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Konuşmasında öğrencilere seslenen Prof. Dr. Aydın, şunları kaydetti:

 “İyi bir üniversiteden, bir araştırma üniversitesinden mezun oluyorsunuz. Fakat kişisel ve mesleki gelişiminizi üniversite yıllarıyla sınırlamayın. Birer hayat boyu öğrenme neferi olun. Yalnız abur-cubur bilgilerle beslenerek obez bir ruha da sahip olmayınSözlerime son vermeden önce sizlere bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Genç liderler olarak, aldığınız eğitim ışığında, insanımızın ve nihayetinde toplumumuzun iyiliğine ve gelişmesine katkıda bulunma sorumlu olduğunuzu daima hatırlayın, Bunu bir görev bilinciyle yerine getirmeye özen gösterin, sorunun değil, çözümün bir parçası olun, asla doğruluktan ayrılmayın. Kendiniz, sizleri yetiştiren anne-babalarınız, ülkeniz ve milletiniz için daima yararlı işler yapmaya özen gösterin. Daima iyiliği yüceltin, insani, kültürel ve etik değerlere bağlı kalın. Kendinizi birer iyilik aktivisti olarak görün, kendiniz için istemediğinizi, başkası için de istemeyin! Bulunduğunuz, görev yaptığınız ortamlarda Fakültemizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olun. Fakültenizle iletişiminizi mezuniyet sonrasında da aynı şekilde sürdürün, mezun öğrencilerimize yönelik çalışma ve uygulamalarımıza dâhil olmaya özen gösterin. Bizlerin her daim sizlerin yanında olduğunu unutmayın”

Konuşmaların ardından normal öğretim dönem birincisi Fadime Şanverdi ve uzaktan öğretim dönem birincileri Birol Mert ile Zafer Gök mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Tören, mezun öğrencilere diploma ile plaket takdimi ve öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya atmalarıyla son buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERÜ, İletişim, Fakültesi, 18., Dönem, Mezunlarını, Verdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı