Esnaf: “Koyu AK Partiliyim ama yemin ederim oy vermeyeceğim”
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Şubat 2024 - Cumartesi 11:19 Bu haber 454 kez okundu
 
Esnaf: “Koyu AK Partiliyim ama yemin ederim oy vermeyeceğim”
Kayseri’de sahaları daha çok dolaşan adaylar, seçmenin isyanıyla karşılaşıyor seçim günü yaklaştıkça seçmenin tepkisi artıyor
SİYASET Haberi
Esnaf: “Koyu AK Partiliyim ama yemin ederim oy vermeyeceğim”

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, seçmen ziyaretlerinde vatandaşın AK Partili siyasilere ve belediye başkanlarına tepkisiyle karşılaştı.

 

Çarşı Pazar dolaşarak seçmeni dinleyen İYİ Partili Sedat Kılınç, belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacakları çalışmaları ve özellikle ekonomik krizin altında ezilen her kesimden vatandaşın imdadına yetişeceklerini,. Sosyal anlamda onlara destek, iş imkanı, işlerinin açılması noktasında önemli katkı sunacak projeleri olduğunu söyledi,.

Ziyarette bir berber esnafı ise isyan etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’de verdiği sözü hatırlatan esnaf, “O gün bize esnafı için emeklilikte istenilen 9 bin prim gününün 7200’e düşürüleceğini söyledi. Yapılmadı. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Koyu AK Partiliydim ama yemin ederim oy vermeyeceğim” dedi.

 

Kılınç, semt pazarında ise bir emeklinin feryadına şahit oldu. Emekli vatandaş, “Yaşım 75, geçinebilmek için burada sarımsak satıyorum” dedi.

 

Yaşlı bir teyze ise, “3 yetim büyüttüm kimse kapımızı çalmadı” diyerek kendilerine sahip çıkılmadığı noktasında Kılınç’a dert yandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Esnaf:, “Koyu, AK, Partiliyim, ama, yemin, ederim, oy, vermeyeceğim”,
Yorumlar
Haber Yazılımı