ESNAFIMIZLA KUCAKLAŞTIK
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Haziran 2023 - Salı 21:35 Bu haber 313 kez okundu
 
ESNAFIMIZLA KUCAKLAŞTIK
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, seçim öncesinde verdikleri sözleri tuttuklarını belirterek, “Esnafımızla kucaklaştık, birlikte çay içtik” dedi.
GÜNDEM Haberi
ESNAFIMIZLA KUCAKLAŞTIK

Saadet Partili Mahmut Arıkan, seçim öncesinde seçmene karşı verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Seçim sonrasında kimseyi unutmayacaklarını ve sürekli ziyaret ederek, her kesimin sorunlarını dinleyeceklerini dile getiren Arıkan, esnaf ziyaretlerine tekrar başladı. Bu kez milletvekili olarak ziyaretlerde bulunan Arıkan, “Kayseri ekonomisinin kilometre taşlarından olan Hunat Çarşısında esnafımızı ziyaret ettik. Esnafla vatandaşımızı dinledik. Seçimden önce söz verdiğimiz gibi esnafımızla kucaklaştık, beraber çay içtik. Ahiliği hissettiğimiz bir gün oldu. Hunat Çarşısı esnafına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili Mahmut Arıkan, bir başka ziyareti ile ilgili olarak da yaptığı paylaşımda, “Kamu Müteahhitleri Derneği  (KAYMÜDER) başkanı Göker Gözütok’u ziyaret ederek sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştuk” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ESNAFIMIZLA, KUCAKLAŞTIK,
Yorumlar
Haber Yazılımı