FİYATLAR UÇMUŞ PAZARCIDA VATANDAŞTA ÇARESİZ
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Şubat 2022 - Perşembe 19:14 Bu haber 987 kez okundu
 
FİYATLAR UÇMUŞ PAZARCIDA VATANDAŞTA ÇARESİZ
İYİ Partili Kazım Yücel, Pazar esnafını ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşla sohbet etti. Yücel, “Fiyatlar uçmuş pazarcıda vatandaşta çaresiz” dedi.
GÜNDEM Haberi
FİYATLAR UÇMUŞ PAZARCIDA VATANDAŞTA ÇARESİZ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Pazar ziyaretinde bulundu. Vatandaşı ve esnafı dinleyen Yücel’e en çok ürünlerdeki fahiş fiyatlar şikayet edildi. Yüksek gelen elektrik ve doğalgaz faturası konusunda da sıkıntılarını dile getiren vatandaşla esnaf, kısa zaman içinde çözüm bulunmazsa büyük sorunlar yaşayacaklarını ifade ettiler.

Yücel, bir yıldır vatandaşın sıkıntıları ile ilgili dile getirdikleri sorunların katlanarak devam ettiğine şahit olduklarını ve son dönemde gelen zamların geçim sıkıntısını en üst seviyeye çıkarttığına şahit olduklarını belirtti. Ürün zamlarının sorununu katlanırken insanların temel gıda maddelerine zamlardan dolayı ulaşamadıklarını anlatan Yücel, “Domates 25 TL, Biber 25 TL,, Mantar 25 TL, Karnabahar 22 TL, pazarda fiyatlar uçmuş, pazarcı ne yapsın, halk ne yapsın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: FİYATLAR, UÇMUŞ, PAZARCIDA, VATANDAŞTA, ÇARESİZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı