Futbolcunun hakeme ‘bulaşık yıkamalı’ sözüne ağır ceza
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Aralık 2023 - Çarşamba 23:00 Bu haber 2554 kez okundu
 
Futbolcunun hakeme ‘bulaşık yıkamalı’ sözüne ağır ceza
Kadın hakeme söylediklerinden sonra federasyon 10 maç ceza verdi
SPOR Haberi
Futbolcunun hakeme ‘bulaşık yıkamalı’ sözüne ağır ceza

Türkiye’de hakemler konusunda yaşanan tartışmalar, yumruklu saldırılar, futbolcu maç esnasında takımını sahadan çeken kulüp başkanı gibi ilkler yaşanırken, kadın hakeme bulaşık yıkama sözünden dolayı bir futbolcuya verilen 10 maçlık ceza gündem oldu.

Avrupa futbolunda hakemler verdikleri kararlarla sürekli gündemde yer alsa da son zamanlarda kendilerine yönelik şiddet de artmaya başladı. İtalya'da kadın hakeme söylenen sözü federasyonu affetmedi. Fanatik Gazetesi’nden Burak Özdemir’in haberinde futbolcuya verilen 10 maçlık ceza ve Türk futbolu ile ilgili şu ifadeler yer aldı;

Futbol dünyasında en fazla tartışılan konu hiç şüphesiz ki hakemlerin verdikleri kararlar oluyor. Trendyol Süper Lig'de 11 Aralık günü Ankaragücü - Rizespor karşılaşmasının ardından Hakem Halil Umut Meler, eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler tarafından saldırıya uğramıştı.

 KORİDOR GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e cevap: 'Gidip sarıldım, 3-4 defa özür diledim!'

HALİL UMUT MELER'DEN EMRE BELÖZOĞLU SÖZLERİ

 

Hakem Meler, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda özellikle Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na serzenişte bulundu.  Evet bu alenen gözüken bir şey. Maç içerisinde desin ki ‘Bana bu hatayı yaptın, ben senin yüzünden gol yedim.’ Yok. Ankaragücü Spor Kulübü ya da taraftarlarının da bir şeyi yok. Normal bir aksiyonu var. Ya bunu öncesinde planladı. Çünkü biliyorsunuz 2018 yılında benimle ilgili şahsi bir görüşü vardı. Bu şahsi görüşün devam ettiğini düşünüyorum ben de şu an.

İSTANBULSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada Onuachu'nun attığı gol öncesinde Mendy ile Loshaj arasında yaşanan mücadelenin ardından ev sahibi ekip yönetimi hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. Müsabakanın 74. dakikasında İstanbulspor yönetimi takımı sahadan çekme

KADIN HAKEME SÖZLER FEDERASYON AFFETMEDİ

İtalya'nın Venedik şehrinin takımlarından Cavallino'nın genç takımından bir oyuncu, geçtiğimiz günlerde maçlarını yöneten kadın hakeme bir pozisyonun ardından, "Kadınlar evde oturup bulaşık yıkamalı" şeklinde seslendi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Futbolcunun, hakeme, ‘bulaşık, yıkamalı’, sözüne, ağır, ceza,
Yorumlar
Haber Yazılımı