Galatasaraylı oyuncuları yere yatmakla suçladılar
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Aralık 2023 - Salı 20:16 Bu haber 2513 kez okundu
 
Galatasaraylı oyuncuları yere yatmakla suçladılar
Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Süper Lig’deki Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Süper Kupa maçına işaret etti
SPOR Haberi
Galatasaraylı oyuncuları yere yatmakla suçladılar

Süper Lig'deki son maçında Galatasaray ile berabere kalan Fenerbahçe, ezeli rakibiyle cuma günü yapacağı Süper Kupa maçını mutlak kazanmak istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Kupadaki stratejimiz farklı olacak. Önde baskı yapıp kazandığımız toplarla rakibi oynatmayacağız. Kupayı kazanacağız" dedi.

Süper Lig'deki son maçında ezeli rakibi Galatasaray ile sahasında yaptığı maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, gözünü cuma günü yine rakibiyle yapacağı Süper Kupa maçına çevirdi.

Süper Kupa maçı ile ilgili Fenerbahçe cephesinde oyuncuların ve teknik direktörünün değerlendirmelere çok farklı oldu.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, kupa maçı için iddialı konuşarak, "Hazırız, kupayı kazanmak istiyoruz ve kazanacağız. Bu maç lig mücadelesinden farklı olacak. Süper Kupa'daki stratejimiz farklı olacak. Önde baskı yapacağız, kazandığımız toplarla rakibi oynatmayacağız. Onlara Fenerbahçe'nin daha iyi olduğunu göstereceğiz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Edin Dzeko ve Dusan Tadic de Süper Kupa maçını bekliyor. İki yıldız ligdeki maçta oyunun sürekli durduğuna vurgu yaparak "Bu futbol değil, rakip sürekli oyunu soğutmak için yere yattı. Hakem de buna izin verdi" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcuların, "Umarız rakibimiz cuma günü aynı şekilde mücadele etmez ve karşılıklı futbol oynarız. Kimin daha iyi oynadığını ve iyi takım olduğunu görürüz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Galatasaraylı, oyuncuları, yere, yatmakla, suçladılar,
Yorumlar
Haber Yazılımı