GESİ HALKI ARTAN HIRSIZLIK OLAYLARINDAN RAHATSIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Mart 2022 - Perşembe 22:06 Bu haber 2925 kez okundu
 
GESİ HALKI ARTAN HIRSIZLIK OLAYLARINDAN RAHATSIZ
Gesi mahallesi sakinleri meydana gelen hırsızlık olayları bölgede ikameti bulunanları mağdur ediyor. Artan hırsızlık olayları için önlem alınması isteyen vatandaşlar, belediyenin bazı noktalara güvenlik karması takması istiyor.
GÜNDEM Haberi
GESİ HALKI ARTAN HIRSIZLIK OLAYLARINDAN RAHATSIZ

Gesi Bağları Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde mahalle muhtarı Yusuf Çelebi’nin katılımı ile artan hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi amacıyla toplantı yapıldı. Mahallede kış aylarında vatandaşların evlerinde olmamasını fırsat bilen hırsızların, çok sayıda ikamete girdikleri ve bazı değerli eşyaları çaldıkları belirtiliyor.

Dernek üyeleri artan hırsızlıkların önüne geçilmesi amacıyla mahallenin belli noktalarına güvenlik kamerası takılması, kamera kayıtlarının da muhtarlık yada jandarma tarafından takip edilmesini istiyor. Ancak güvenlik kameraları için gerekli olan 6 bin dolar ve Melikgazi Belediyesi’nden yapılan taleplerinde geri çevrilerek vatandaşın yaptırması yönündeki isteği ise tepkiye neden oldu. Mahalle sakinleri hırsızlık olaylarının azaltılması için güvenlik kamera takılması yada jandarmanın bölgede devriye görevini artırması, gece bekçisinin görev yapmasını istiyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: GESİ, HALKI, ARTAN, HIRSIZLIK, OLAYLARINDAN, RAHATSIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı