Hekimler pas pas edilerek sağlık sistemimiz iyileştirilemez!
tekden site sağı sünnet
Haber
09 Haziran 2022 - Perşembe 13:13 Bu haber 1830 kez okundu
 
Hekimler pas pas edilerek sağlık sistemimiz iyileştirilemez!
Kayseri Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, sağlık sistemi ile ilgili yapılan uyarıları hatırlatarak, “Hekimler pas pas edilerek sağlık sistemimiz iyileştirilemez!” dedi.
SAĞLIK Haberi
Hekimler pas pas edilerek sağlık sistemimiz iyileştirilemez!

Sağlıktaki sorunları gündeme taşıyan ve yapılacak çözümle ilgili de uyarılarda bulunan Tabip Odası Başkanı doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, yaptığı paylaşımda, şu uyarılarda bulundu;

“Makul ve milli çizgideki Tabip Odaları ile hekim sendikaları, aylardır Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve siyasi iktidarı uyararak sağlık sistemimizin çöküşünü ve hekimlerin uğradığı haksızlıklar sonucu ortaya çıkan memnuniyetsizliği yapıcı bir şekilde dile getirdi, çözüm istedi.

Bunun karşılığı olarak, sağlıkta şiddet ve malpraktis konularında olumlu adımlar atıldı, ancak sağlık sistemimizin girdiği çıkmazdan çıkarılması için hiçbir adım atılmadı. Tam tersine çıkmazı derinleştirecek söylem ve yöntemlere başvuruldu. Üstüne üstlük, özlük hakları konusunda

Teklif edilen yasa, konunun hiç anlaşılmadığını, hatta yanlışta ısrar edileceğini göstermektedir. Bizim gibi yapıcı çabalar gösteren hekimlerin ve kurumların iyi niyeti çöpe atılmıştır. Hekimlerin mücadelesini siyasileştirmeye çalışan marjinallerin ekmeğine yağ sürülmüştür.

Hekimler pas pas edilerek sağlık sistemimiz iyileştirilemez! Sağlık sistemimiz iyileştirilmediğinde, alınan palyatif önlemlerle sağlanan “halk memnuniyeti” de geçici olacaktır. Günü kurtarmak yerine geleceğimizi kurtarmak ve bunun için de hekimlerin hakkını vermek zorundasınız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hekimler, pas, pas, edilerek, sağlık, sistemimiz, iyileştirilemez!,
Yorumlar
Haber Yazılımı