Hes Kablo 22 milyar lira muhammen bedelle satışa çıktı
tekden site sağı sünnet
Haber
09 Temmuz 2024 - Salı 11:44 Bu haber 1755 kez okundu
 
Hes Kablo 22 milyar lira muhammen bedelle satışa çıktı
Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki Hes Kablo, Boyçelik ile ortak iştiraki olan Erciyes Çelik Halat’la birlikte 22.000.000.000 (22Milyar) muhammen bedelle satışa çıktı.
EKONOMİ Haberi
Hes Kablo 22 milyar lira muhammen bedelle satışa çıktı

Boydak ailesi mensuplarının yargılaması sonucunda el konulan Boydak Holding’in adı değiştirilerek Erciyes Anadolu Holding olmuştu. TMSF’ye devredilen holding bünyesindeki şirketlerle ilgili de satışlar başladı. İkinci olarak Hes Kablo, Boyçelik ile ortak iştiraki olan Erciyes Çelik Halat’la birlikte satışa çıkartıldı.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı açıklamada, “Holdingimizin amiral gemisi, İSO 500’e göre Türkiye’nin en büyük 91. sanayi kuruluşu, Türkiye’nin en büyük kablo şirketi, Türkiye’nin en fazla kablo ihracatı yapan şirketi, Kayserimizin en büyük şirketi, Kayserimizin en fazla ihracat yapan şirketi olan HES KABLO bu gece resmi gazetede çıkan ilan ile satışa çıktı.

 

Hes Kablo, Boyçelik ile ortak iştiraki olan Erciyes Çelik Halat’la birlikte 22.000.000.000 (22Milyar) muhammen bedelle satışa çıktı. Hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hes, Kablo, 22, milyar, lira, muhammen, bedelle, satışa, çıktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı