Honda Marine dıştan takmalı deniz motorları, Migros’larda satışa sunuldu
tekden site sağı sünnet
Haber
27 Temmuz 2024 - Cumartesi 08:49 Bu haber 676 kez okundu
 
Honda Marine dıştan takmalı deniz motorları, Migros’larda satışa sunuldu
Anadolu Motor’un 5 yıl garantili olarak satışa sunduğu Honda dıştan takmalı deniz motorları, Migros’larda yerini aldı.
GÜNDEM Haberi
Honda Marine dıştan takmalı deniz motorları, Migros’larda satışa sunuldu

Anadolu Grubu'nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketi Anadolu Motor’un 38 yıldırdistribütörlüğünü yaptığı Honda Marine markası, dıştan takmalı deniz motorlarında satış kanalını genişletti. Honda Marine’in; 2.3 hp, 20 hp, 30 hp, 40 hp ve 50 hp güçlerindeki dıştan takmalı deniz motorları, Migros mağazalarında; 2.3 hp dıştan takmalı deniz motoru ise aynı zamanda Migros Sanal Market’te satışa sunuldu.

5 yıl garantili olarak satışa sunulanHonda dıştan takmalı deniz motorları; tekne tutkunlarından ticari ve hobi balıkçılığına kadar oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor.

Müşteri deneyimini artırmayı hedefliyor

Dıştan takmalı deniz motorlarında; üstün performans, güvenilirlik ve yakıt tasarrufu sunan Honda Marine, geniş ve güçlü satış kanallarıyla da müşteri deneyimini artırmayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteriler Migros kasalarından veya Migros Sanal Market’ten gerçekleştirecekleri satın alma işlemi sonrasında kendilerine verilen PNR kodu ile Honda Marine’in 0850 222 68 67 numaralı müşteri hattını arayarak veya info@hondamarineturkiye.com adresine mail atarak ürününün siparişini verebilecekler. Sipariş verilen ürün en yakın Honda Marine satış noktasından teslim alınabilecek. Ürün teslim alındıktan sonra ise kurulumu için en yakın Honda Marine yetkili servisine başvurmak yeterli olacak. Şirket, dıştan takmalı deniz motorlarının ilk montaj hizmetini de ücretsiz verecek.

Anadolu Motor Hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketi Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim, pazarlama ve satış tecrübesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası ANTOR’la devam ettiren Anadolu Motor, aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği; çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken Honda Güç Ürünleri ve Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının da distribütörlüğünü sürdürmektedir.

İleri teknolojiyi kullanarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayisi ve 400 anlaşmalı servisi ile hizmet vermektedir.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Honda, Marine, dıştan, takmalı, deniz, motorları,, Migros’larda, satışa, sunuldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı