İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KAYSERİ İÇİN EKİP GÖREVLENDİRDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Ekim 2023 - Cumartesi 08:59 Bu haber 500 kez okundu
 
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KAYSERİ İÇİN EKİP GÖREVLENDİRDİ
Ankara’da İçişleri Bakanlığına yönelik teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda, teröristlerin Kayseri’de veteriner hekimi öldürerek aracını gasp etmesiyle ilgili olay hakkında Kayseri’de incelemelerde bulunmak üzere ekip görevlendirdi.
GÜNDEM Haberi
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KAYSERİ İÇİN EKİP GÖREVLENDİRDİ

Ankara’daki bombalı saldırı sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde Kayseri’de dahil birçok kentte terör örgütlerine yönelik operasyonlar yapıldığını duyurmaya devam ediyor. Hemen hemen saldırının yapıldığı günden bu yana terör örgütüne yönelik yapılan operasyonların ardı arkası da kesilmiyor.

Diğer yandan da Ankara’daki bombalı saldırı ile ilgili Bakanlığın incelemeleri devam ediyor. Bakan konuyu takip ettiklerini ve soruşturma aşamasında olan olayla ilgili gizlilik kararını hatırlattı. Öte yandan İri Bakanlığı olayın Kayseri ayağında teröristlerin veteriner hekimi şehit etmesi, aracını gasp etmesi ve bu araçla Ankara’ya gitmeleri konusunda da bir ekip görevlendirdiği ve incelemelerin yapıldığı yönünde ulusal basında geniş yer buldu.

1 Ekim tarihinde, Ankara’da Kayseri’den gasp ettikleri ticari araçla İçişleri Bakanlığına yönelik bombalı saldırı düzenleyen teröristler polisin yerinde ve anında müdahalesi ile amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirilmişlerdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İÇİŞLERİ, BAKANLIĞI, KAYSERİ, İÇİN, EKİP, GÖREVLENDİRDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı