İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Eylül 2024 - Pazartesi 10:42 Bu haber 72 kez okundu
 
İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı
11 İli Kapsayan Kooperatif ve Kooperatif Birlikleri İçin 2,700,000 Avro’luk Hibe Programı!
EKONOMİ Haberi
İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı

ENHANCER Projesi kapsamında; Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren kooperatif ve kooperatif birlikleri için “İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı” ile 2,700,000 Avro hibe desteği verilecek.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, ICMPD(Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi) tarafından, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi kapsamında uygulanan İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı çağrılarının üçüncüsü açıklandı. Hibe programından faydalanmak isteyen kooperatifler ve kooperatif birlikleri için; programın tanıtılacağı ve başvuru koşullarının anlatılacağı çevrimiçi tanıtım toplantısı 26 Eylül 2024 Perşembe saat 10:30’da düzenlenecek. Toplantıda, başvuru detayları ile ilgili bilgiler verilirken aynı anda hibe programından faydalanmak isteyen tüm katılımcıların soruları yanıt bulacak. 31Ekim 2024 tarihine kadar başvurulabilecek program dâhilinde, kazanan başvuru sahipleri, 40,000 ile 110,000 Avro arasında hibe desteği alabilecek.

Hibe programının hedefleri ve başvuru süreci, gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısı ile detaylı olarak paylaşılacaktır.

Hibe programından faydalanmak isteyen kooperatifler ve kooperatif birlikleri, https://enhancerproject.com web sitesi üzerinden detaylı bilgi alabilecekler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstihdam, Yaratma, Odaklı, Kooperatif, Hibe, Programı,
Yorumlar
Haber Yazılımı