İYİ Parti’de şok iddia; 4 vekil istifaya hazırlanıyor
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Aralık 2023 - Cumartesi 08:58 Bu haber 264 kez okundu
 
İYİ Parti’de şok iddia; 4 vekil istifaya hazırlanıyor
İYİ Parti’de 4 vekil istifa etti mi?
GÜNDEM Haberi
İYİ Parti’de şok iddia; 4 vekil istifaya hazırlanıyor

İYİ Parti’de yaşanan istifa süreçleri ile ilgili yen bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Şuana kadar 6 milletvekili istifa eden İYİ Parti’de 4 milletvekilin daha istifaya hazırlandığı ileri sürüldü.

İYİ Parti’de kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti’de istifa eden milletvekili sayısı 6 oldu. Yeni iddialara göre, birçok il, ilçe, belediye meclis üyesi ve grup başkanvekilinin istifa ettiği İYİ Parti’de milletvekili düzeyinde yeni istifaların yaşanacağı ileri sürülüyor.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER SAVAŞ AÇTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaşanan gelişmeler üzerine partisine yönelik savaş açıldığını ileri sürerek, isim vermeden gerek CHP’ye gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na savaş açtı.

İYİ PARTİ’DE 4 MİLLETVEKİLİ İSTİFA ETTİ Mİ?

Kulis bilgilerine göre, yerel seçimde işbirliğine girilmemesi, gelen işbirliği teklifinin İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nda kabul görmemesi üzerine partide istifalar ve görevden almalar yaşandı. Kulis bilgilerine göre seçimden bu yana 6 vekili istifa eden İYİ Parti'de 4 vekil daha istifa etmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, Parti’de, şok, iddia;, 4, vekil, istifaya, hazırlanıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı