İYİ PARTİLİ ÖZHAN: BÜNYANLI ESNAFIMIZ DERT KÜPÜ
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Kasım 2021 - Perşembe 22:40 Bu haber 1617 kez okundu
 
İYİ PARTİLİ ÖZHAN: BÜNYANLI ESNAFIMIZ DERT KÜPÜ
İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Özhan, Bünyan ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafın dert küpü olduğunu söyleyen Özhan, “Esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik. O kadar büyük ve ciddi sorunları var ki; çözüm arayışı içindeler. Ekonomik anlamda büyük problemler yaşıyorlar” dedi.
SİYASET Haberi
İYİ PARTİLİ ÖZHAN: BÜNYANLI ESNAFIMIZ DERT KÜPÜ

Bünyan ilçesindeki ziyaretlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunan İYİ Partili Erhan Özhan, ziyarette esnafın şikayekleri ile ilgili izlenimlerini paylaşarak, şunları söyledi;

“Bugün İYİ PARTİ Bünyan İlçe Yönetimimizle birlikte memleketimizde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Hal hatır sorduk, dertleştik, fikir alışverişi yaptık. Cümlemin en başında, eksiksiz esnafımızın tamamı tarafından gösterilen nezaket, ilgi ve misafirperverlik için minnettarım. Başımın tacısınız.

Esnafımız aldığını yerine koyamamaktan, sattığı fiyata toptancısından ürünü alamamaktan şikayetçi. Esnafımız eskiden bir koli aldığı hammaddeyi, tane tane ancak alabildiğini ifade ediyor. Bakkallarımız toptancılarda ürün bulamadıklarını, zincir marketlere ezdirildiklerini, ekmek satarak kuruş kuruş rızık kazanmaya çalıştıklarını söylüyor. Fırıncımız 160 Liralardan 370 Liralara gelen un fiyatlarından dertli, bu gidişin fırıncıya da halka da pahalıya mal olacağını ifade ediyorlar. Dükkanlarda yanan sobada kömürün kürek hesabını yapmaya başladıklarını , günlük yakılan kömür kadar para kazanmadıklarını haykırıyorlar. Taksicimiz artan benzin fiyatlarının artık iş yapamaz duruma getirdiğini; manavımız, kasabımız sürekli artan fiyatları artık müşteriye söylemekten utanır olduklarını söylüyor. 4 saatlik esnaf gezimizde anlatacak, ağlanacak çok cümlemiz var. Bu kadarla bırakıyoruz. Milletçe güleceğimiz günler için Allah’ın izniyle koşmaya koşturmaya mücadele etmeye devam edeceğiz. İşittiğimiz her cümleyi baştacı bilerek not ettiğimin bilinmesini isterim. Esnaf ziyaretlerimiz farklı mahallerde devam edecek. Girilmedik kapı bırakmayacağız. Bu vesile ile tekrardan Memleketime ve hemşerilerime saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum...”

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİLİ, ÖZHAN:, BÜNYANLI, ESNAFIMIZ, DERT, KÜPÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı