JICA Başkanı Dr. Akihiko’dan Özhaseki’ye övgü dolu sözler
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Nisan 2024 - Pazar 08:29 Bu haber 524 kez okundu
 
JICA Başkanı Dr. Akihiko’dan Özhaseki’ye övgü dolu sözler
JICA Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, bakanlıkta katıldığı programda, “Sahada sizlerin bu zor durumda elinizden gelenin en iyisi yaptığını görüyoruz” dedi.
GÜNDEM Haberi
JICA Başkanı Dr. Akihiko’dan Özhaseki’ye övgü dolu sözler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin konduğu bakanlıktaki toplantıda Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko oldu.

 

Toplantı ile ilgili bilgi paylaşan Bakan Özhaseki, “Bin yılın afeti 6 Şubat depremlerinin hemen ardından, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir gayretle deprem bölgesinde evlerimizin yapımına başladık; şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracak, daha dirençli hâle getirecek güçlü adımlar attık.

 

Bugün, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko gibi alanında uzman pek çok kişinin, ülkenin takdir ettiği, eşsiz bir çalışma yürüterek gece gündüz demeden evlerimizi tamamlıyor; hak sahiplerine teslim ediyoruz.

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu güvenli ve hızlı inşa faaliyetlerimiz Japon misafirlerimizin de takdirini topladı. Deprem riski taşıyan iki ülkenin sakinleri olarak afetlerle mücadele noktasında bilgi ve tecrübe paylaşımına devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko ise, sahada deprem sonrasında yapılan çalışmalardan övgü ile bahsederek, “Sizlerin sahada elinizden gelenin en iyisi yaptığınızı görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: JICA, Başkanı, Dr., Akihiko’dan, Özhaseki’ye, övgü, dolu, sözler,
Yorumlar
Haber Yazılımı