KANUN HAYATA GEÇİRİLMEZSE ÇİFTÇİ DE BESİCİ DE BULAMAYACAĞIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Ocak 2022 - Çarşamba 15:05 Bu haber 2757 kez okundu
 
KANUN HAYATA GEÇİRİLMEZSE ÇİFTÇİ DE BESİCİ DE BULAMAYACAĞIZ
İYİ Partili Kazım Yücel, kırsalda yaşayan çiftçi ve besicileri olumlu yönde etkileyecek olan 7254 sayılı yasayı belediyelerin hayata geçirmesi gerektiği çağırısında bulundu.
GÜNDEM Haberi
KANUN HAYATA GEÇİRİLMEZSE ÇİFTÇİ DE BESİCİ DE BULAMAYACAĞIZ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, kırsal mahallede yaşayan vatandaşların belediye ve siyasi parti yöneticileri ile milletvekillerini yaptığı çağrıyı sosyal medya hesabı üzerinden gündeme taşıdı.

Yücel, son zamanlarda girdi maliyetlerin artmasına bağlı olarak çiftçi ve besicinin zor günler geçirdiğini hatırlatarak, “Torba yasa ile apar topar, TBMM'de bulunan tüm siyasi partilerin  kabul oyları ile kabul edilen ve 16 Ekim 2020 tarihli Resmi gazetede yayımlanan 7254 sayılı yasa ile köy ve beldelere "KIRSAL MAHALLE" olma hakkı verildi. Kırsalda, elektrik, su fiyatları, arsada emlak vergisi ve inşaat harçları nerdeyse 75 düşük alınacak. Çiftçi ve besicilerle görüştük... Belediyeler bu kanunu hayata geçirmezse gelecek yıla ne besici ne de tarım yapacak bir çiftçi BULAMAYACAKSINIZ...” ifadelerini paylaştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KANUN, HAYATA, GEÇİRİLMEZSE, ÇİFTÇİ, DE, BESİCİ, DE, BULAMAYACAĞIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı