KAY-TUR ERCİYES’TE KAFETERYA KİRAYA VERECEK
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Kasım 2021 - Salı 08:13 Bu haber 1025 kez okundu
 
KAY-TUR ERCİYES’TE KAFETERYA KİRAYA VERECEK
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan KAY-TUR Erciyes’te kafeterya kiraya verileceğini açıkladı. Tekir Yaylasında kiraya verilecek kafeterya için 10 Aralık 2021 tarihinde ihale yapılacak.
RESMİ İLAN Haberi
KAY-TUR ERCİYES’TE KAFETERYA KİRAYA VERECEK

İşte ihale ile ilgili detaylı bilgi;
KAY-TUR KAYSERİ TURİZM EĞİTİM KÜLTÜR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’NDEN
            

İntifa hakkı Kay-Tur A.Ş.’ye ait olan Hisarcık Erciyes Mahallesi Tekir Yaylası Kümeevler Caddesi No:60 Melikgazi/Kayseri adresinde bulunan Kafeterya ve Kafeterya önünde bulunan 12 m²’lik Büfe’nin işletmeciliği, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince yapılacak Açık Teklif Usulü ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecektir.
1-İhale 10/12/2021 Cuma günü saat 14:00’da KAY-TUR A.Ş. 4.Kat İhale Salonunda yapılacaktır.
2-İhale katılımcılarından istenecek belgeler:
a) Gerçek kişilerde ikametgâh ilmühaberi ve noter tasdikli imza beyannamesi.(üzerinde imza örneklerinin bulunduğu yeni alınan T.C. Kimlik Kartı, Pasaport vb. resmi kimliklerin ibrazı halinde imza beyannamesi istenmeyecektir.)
b) Tüzel kişiliklerde Noter tasdikli imza sirküleri. Ve Bağlı oldukları oda kaydı. Vekaleten katılınması halinde noter tasdikli vekaletname.
c) 2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname.
d) Geçici ve Ek Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekabül eden satış değerleri esas alınır.)
e) Şartname bedeli 200,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair KAY-TUR A.Ş. Mali İşler Müdürlüğü’nden Şartname bedeli alındı makbuzunun ibraz edilmesi.
f) Sabıka kaydı olmadığına dair Savcılıktan yazılı belge getirmesi zorunludur.
3- Son müracaat tarihi 10/12/2021 Cuma günü saat 14:00’a kadar olup, müracaatlar KAY-TUR A.Ş. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılacaktır.
g) İstekliler en az 3 yıl Kafe ve Restoran işletmeciliği yaptığını gösterir belgeyi sunacaklardır.
h) Ortak girişim olması halinde, Ortak Girişim Beyannamesi (Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için (b), (c), (e) bentlerinde belirtilen belgelerin verilmesi gerekmekte olup verilecek beyannamede ortaklığı temsile yetkili (pilot) ortak belirtilecektir.)
4- Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri, KAY-TUR A.Ş. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden temin edilebilir.

Keyfiyet ilanen duyurulur.
KAY-TUR KAYSERİ TURİZM EĞİTİM KÜLTÜR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
                                                                                                        
                                                                                                       KDV Hariç
Mevkii                                        Cinsi                              3 yıllık Muhammen Bedel                   Geçici Teminat                    Ek Teminat    
Erciyes Tekir  Yaylası    Kafeterya ve Büfe                           900.000,00 TL                                   27.000,00 TL      20.000,00 TL                               
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAY-TUR, ERCİYES’TE, KAFETERYA, KİRAYA, VERECEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı