Kayseri’de terör operasyonu; 4 adrese baskın
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Temmuz 2022 - Perşembe 17:02 Bu haber 373 kez okundu
 
Kayseri’de terör operasyonu; 4 adrese baskın
Kayseri’de jandarma terör örgütlerine yönelik yaptığı operasyonda Talas ilçesinde aynı anda 4 adrese baskın düzenledi.
ASAYİŞ Haberi
Kayseri’de terör operasyonu; 4 adrese baskın

Jandarmanın yaptığı terör operasyonu ile ilgili olarak Kayseri Valiliği’nden şu bilgi verildi; Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, Ülkemizde faaliyet gösteren terör örgütü üyelerinin tespiti maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar ve detaylı araştırmalar neticesinde; Suriye ve Irak Ülkelerinde bulundukları dönem sürecinde DEAŞ ve El Kaide Silahlı Terör Örgütleri içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen Irak Uyruklu (7) şüpheli hakkında soruşturma başlatılmıştır. Şüpheliler hakkında yapılan araştırmalar sonucunda;

(4) şüphelinin yakalanması ve delillerin ele geçirilmesine yönelik nöbetçi mahkemeden alınan karara istinaden 20.07.2022 tarihinde Kayseri İli, Kocasinan ve Talas İlçelerinde bulunan (4) farklı adreste icra edilen eş zamanlı arama faaliyeti neticesinde şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilere ait birçok dijital materyal ele geçirilmiştir.

Diğer (2) şüphelinin değişik suçlar sebebi ile halen Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu/hükümlü olduğu, (1) şüphelinin ise sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezinde bulunduğu tespit edilerek, elde edilen bilgiler adli makamlarla paylaşılmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik Terörle Mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edilecektir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayseri’de, terör, operasyonu;, 4, adrese, baskın,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı