Kayseri turizminde Vali Gökmen Çiçek farkı
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Temmuz 2022 - Salı 13:45 Bu haber 1117 kez okundu
 
Kayseri turizminde Vali Gökmen Çiçek farkı
Göreve başladığı günden beri Kayseri’nin turizm açısından sahip olduğu alanlarla ilgili incelemeler yaparak önemli adımlar atan Vali Gökmen Çiçek, kent turizmi için bugüne kadar söylemde kalan her şeyi tek tek hayata geçirmeye başladı.
TURİZM Haberi
Kayseri turizminde Vali Gökmen Çiçek farkı

Vali Gökmen Çiçek’in çaba ve talimatları ile Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Müze Müdürlüğü başkanlığında, medeniyetlerin yaşadığı, çok sayıda kilise ve peri bacasının yer aldığı Erdemli ve Soğanlı Vadisi eserleri için çevre düzenleme ile arkeolojik kazı ve temizlik çalışmaları başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği destekleriyle yürütülen çalışmalar kapsamında tarihi Soğanlı ve Erdemli Vadisi’nde çalışmalara başladı. Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’nin sahip olduğu kültürel değerleriyle Türkiye'nin en önemli şehirlerinden olduğunu belirterek, “Bu değerlerimizi ortaya çıkarmak ve dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu amaçla Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışıyoruz. Erdemli ve Soğanlı Vadisi eserleri için çalışmalarımız başladı” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayseri, turizminde, Vali, Gökmen, Çiçek, farkı,
Yorumlar
Haber Yazılımı