Kayserispor Kulübü Başkanı Çamlı’nın yalnızlığını gördüm
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Ağustos 2024 - Cumartesi 23:11 Bu haber 996 kez okundu
 
Kayserispor Kulübü Başkanı Çamlı’nın yalnızlığını gördüm
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Kazım yücel, Kayserispor taraftarı olarak yaptığı değerlendirmede, Sivasspor maçı mağlubiyeti sonrasında Kulüp Başkanı Ali Çamlı’nın düştüğü yalnızlığa işaret etti ve üzüldüğünü söyledi.
SPOR Haberi
Kayserispor Kulübü Başkanı Çamlı’nın yalnızlığını gördüm

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın Sivasspor maçı mağlubiyeti sonrasında yaptığı açıklama şehrin gündemine oturdu. Bu açıklama ile ilgili de yorumlar ve destekler gelmeye başladı. Kulübün içinde bulunduğu durumun ise Kayseri kamuoyuna anlatılması çağrısında bulunuldu.

 

İYİ Partili Kazım Yücel’de Kayserispor taraftarı olarak yaptığı paylaşımda önemli hususlara dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi;

 

“GÜNÜN SONU…

 

Kayserispor kulübüne başkanlık yapması için, Kayseri’nin önde gelenleri, abileri birilerine bu görevi verirler, bu görevi alanda rica ile almış havasında koltuğa oturur.

 

Sonra kulüp her paraya ihtiyaç duyduğunda, o abiler ordusu nerden geldiği belli olmayan milyon dolarları başkana, başkanda hesabından kulübe emanet vermişçesine, kendine alacak, kulübe borç olarak kayıtlara geçer,

 

 

Elbette başkan görevdeyken sorun yok, görevden ayrılınca iş terse döner, “verin emanet paramı, yoksa kulübün hesaplarına haciz veya bankalara temlik koyarım ve söke söke alırım demeye başlar.”

 

Kısacası, Kayserispor yenilmiş, ligden düşmüş umrunda olmaz.

SORU; kimin parasını kimden istiyorsunuz? deki adınızdan kulübe yatan bu paraların bir miktarı sizin diyelim, ama tamamıda sizin olmamalı?

 

Çünkü, onca belediye başkanları, sanayiciler, müteahhitler STK’lar, abiler el altından size çalıştılar, unuttunuz mu?

 

Nerde bu görevi başkanlara veren, Kayseri’nin abileri, belediye başkanları, nerde bu paraların kulüplere nasıl gittiğini bilen tüccar, esnaf, sanayici, müteahhitler?

 

Çıkıp konuşsanıza?

 

Ben bu akşam Kayserispor başkanı Sn. Ali Çamlı’yı dinlerken başkana üzüldüm, yalnızlığını gördüm, Kayseri’nin parası pul oldu diyor, göz göre göre kulüp üzerinden çıkar sağlayanlar var diyor,

kim tarafından göreve getirildilerse, onlar tarafından da genel kurula getirilmeli ve tüm Kayseri halkının gözlerine baka baka anlatmalı, bu temliklerin hesabı da tek tek sorulmalı.

 

Alacakları varsa halkı ikna etmeli ve almalı, alacağı yoksa da genel kurula hesap vermeli, temlikleri geri çekmeli, ayrıca da bu kişiler ömür boyu Kayserispor maçlarından da men edilmeli.

KAYSERİSPOR Kayseri’nin en büyük markası, hepimizin kulübü, kimsenin oyuncağı değildir.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayserispor, Kulübü, Başkanı, Çamlı’nın, yalnızlığını, gördüm,
Yorumlar
Haber Yazılımı