KAYSERİSPOR NEFES ALDI
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Nisan 2022 - Pazar 10:06 Bu haber 3838 kez okundu
 
KAYSERİSPOR NEFES ALDI
Kayserispor deplasmanda aldığı Göztepe galibiyetiyle adeta nefes aldı.
SPOR Haberi
KAYSERİSPOR NEFES ALDI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kayserispor, ligde Göztepe maçı öncesinde oynadığı son 5 maçta kazanamadı. Galibiyete hasret kalan sarı-kırmızılı takımda, taraftarın teknik heyet ve yönetime baskısı da arttı. Gerek kaybedilen maçların ardında gerekse sosyal medya üzerinde taraftarın özellikle teknik heyetin istifasını istemesi dikkat çekmişti.

Ligin son sıralarında yer alan Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde galibiyet alınması gerektiği yönünde çağrıda bulunan teknik heyet ve yönetim, mücadelenin de zorlu geçeceğini dile getiriyordu.

Dün İzmir’de oynanan maçta Kayserispor temkinli futbolu ve özellikle Emrah Başsan’ın ortaya koyduğu mücadele ile rakip karşısında 2-0 üstünlük yakaladı. Zaman zaman rakibin baskısı ve bulduğu tek gole karşın sarı-kırmızılı takım, renktaşı karşısında ortaya koyduğu mücadele sonrasında sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Ligdeki puanının 41’e çıkartan Kayserispor 5 hafta sonra gelen galibiyetle derin bir nefes alırken büyük bir sevinç oluştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİSPOR, NEFES, ALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı