Kayserispor’u sıkıntılı günler bekliyor
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Ocak 2024 - Pazartesi 19:32 Bu haber 2192 kez okundu
 
Kayserispor’u sıkıntılı günler bekliyor
Süper Lig’de ilk 3’te yer alan ancak 8 haftalık süreçte 1 puan alma başarısı gösteren Kayserispor’u önümüzdeki haftalarda sıkıntılı günler bekliyor
SPOR Haberi
Kayserispor’u sıkıntılı günler bekliyor

Kayserispor yeni teknik direktörü Burak Yılmaz ile çıktığı Antalyaspor maçında 7 haftalık puan hasretine son verdi. Galibiyet alamayan sarı-kırmızılı takım ise ligin son sırasındaki takımlarla neredeyse aynı puana sahip olması gelecek haftalar için endişe verici durumdu.

 

Kayserispor ligde geride kalan 23 haftalık süreçte 27 puan toplayarak 12. Sırada tamamladı. Sarı-kırmızılı takım, 7 haftalık puan hasretine Antalyaspor karşısında aldığı puar puanla son versede kendi sahasında kazanamaması sıkıntıları artırdı.

 

12. sıradaki Kayserispor’un yakın takiphçileri Alanyaspor 27, Samsunspor 26, Hatayspor 25, Karagümrük 24, Gaziantepspor 23, Konyaspor 21 ve İstanbulspor ise 11 puana sahip.

 

Kayserispor bu hafta ise deplasmanda adeta 6 puan niteliğinde Gaziantepspor ile maç oynayacak. Bu maçı kazanamaması durumunda ligin alt sıralarındaki takımlarla aynı endişeyi yaşayacak.

 

Kayserispor’un önümüzdeki haftalarda gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynayacağı maçlarda mutlaka galibiyet alması gerekiyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayserispor’u, sıkıntılı, günler, bekliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı