KAYSERİSPOR’UN HEDEF BELLİ OLDU
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Şubat 2022 - Cumartesi 11:39 Bu haber 1896 kez okundu
 
KAYSERİSPOR’UN HEDEF BELLİ OLDU
Kayserispor’un ligin ikinci yarısındaki hedefi için ne yapacağı ile ilgili merakla beklenen soruya Emrah Başsan Hatayspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada yer verdi.
SPOR Haberi
KAYSERİSPOR’UN HEDEF BELLİ OLDU

Kayserispor’un aldığı başarılı sonuçlar ve her hafta oynadığı maçlardaki kaliteli futbolu ile dikkat çekerken hedefi konusunda bazı bilgilerde netleşmeye başladı. Ligin ilk yarısının bitiminde Teknik direktör Hikmet karaman, takımın başarılı olması noktasında taraftarın beklentilerine işaret ederek, bu yönde yönetiminde takıma katkı noktasında önemli transferler yapması gerektiğine işaret etmlişti.

Yaşanan süreç ve takımın aldığı başarılarla geride kalan 24 haftada puanının 34’e çıkartması, ligin üçüncü sırasındaki Aytemiz Alanyaspor ile bir maç fazla olmasına karşın 4 puan olması takımın üst sıraları zorlayacağı düşüncesi hakim oldu.

Bu gelişmelerin ışığında taraftarın Kayserispor’un hedefi olmadığı, bir hedefi olması gerektiği yönündeki eleştirilere ilk yanıt gibi açıklama Emrah Başsan’dan geldi. Hatayspor maçında gol de atan Emrah Başsan, yaptığı açıklamanın satır arasında Kayserispor’un hedefini de şu ifadelerle dile getirmiş oldu; “...Takım arkadaşlarım ve hocalaramızla güzel düşüncelerimiz var. Gelecek için. Karakterli ve sahada ne yapmasını bilen bir takımız. Umarım güzel galibiyetlerle yolumuza devam ederiz. Yeniden seri bir galibiyetlerle yukarıları, belki ilk 4, belki ilk 5’i zorlayacağız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİSPOR’UN, HEDEF, BELLİ, OLDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı