LİSTEMİZLE MHP’NİN BAŞARISINI SÜRDÜRECEĞİZ
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Nisan 2023 - Cuma 23:23 Bu haber 903 kez okundu
 
LİSTEMİZLE MHP’NİN BAŞARISINI SÜRDÜRECEĞİZ
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 81 ilde milletvekili aday listesinin belirlendiğini ifade ederek, “Kayseri listemiz hayırlı olsun. İnşallah listemizle MHP’nin Kayseri’deki başarısını sürdüreceğiz” dedi.
SİYASET Haberi
LİSTEMİZLE MHP’NİN BAŞARISINI SÜRDÜRECEĞİZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri ile ilgili partisinin açıkladığı aday listesinde yeniden Kayseri’den birinci sıra milletvekili adayı oldu. Özdemir, listelerin belirlenmesi sonrasında yaptığı paylaşımda, “Değerli Kayserili Hemşerilerimiz. Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde partimizin adayları kesinlik kazanmıştır. Bu süreç içerisinde birbirinden değerli aday adaylarımızın arasından yapılan değerlendirme sonucunda oluşturulan listemiz ile MHP, Kayseri’deki başarısını inşallah sürdürmeye devam edecektir. Listemizin hayırlara vesile olmasını diliyor, aziz hemşerilerimizin dua ve desteklerini umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Kayseri milletvekili Adayları listesi şöyle oluştu; İsmail Özdemir, Baki Ersoy, Adnan İncetoprak, Mete Kurt, Gül Akarsu, Ergün Eryılmaz, Ertuğrul Yücebaş, Kayhan Saraç, Mustafa Bozkurt ve Batuhan Berke Başpınar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: LİSTEMİZLE, MHP’NİN, BAŞARISINI, SÜRDÜRECEĞİZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı