MHP Lideri Bahçeli’den TFF Başkanına tepki
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Aralık 2023 - Cumartesi 21:24 Bu haber 417 kez okundu
 
MHP Lideri Bahçeli’den TFF Başkanına tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet bahçeli, hakeme yumrukta TFF Başkanının süreci yönemediğini söyledi.
GÜNDEM Haberi
MHP Lideri Bahçeli’den TFF Başkanına tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler olayına da değinen Bahçeli TFF'yi eleştirerek, "TFF süreci sağduyu ile yönetememiştir. Masum insanlarımız şehit edilirken çıtı çıkmayanları birden bire seferber olmaları bize göre son derece düşündürücü çarpıklıktır. Hakemimize vandal saldırıyı lanetliyoruz" dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü maçında saldırıya uğramasına da değinen Bahçeli, TFF'yi süreci yönetememekle suçladı.

TFF'ye ile ilgili de açıklamalarına yer veren ve sert çıkan Bahçeli, "TFF süreci sağduyu ile yönetememiştir. Masum insanlarımız şehit edilirken çıtı çıkmayanları birden bire seferber olmaları bize göre son derece düşündürücü çarpıklıktır. Hakemimize vandal saldırıyı lanetliyoruz" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Lideri, Bahçeli’den, TFF, Başkanına, tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı