MHP Lideri Bahçeli Kayseri’de coşkulu kalabalığa hitap etti
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Eylül 2022 - Pazar 21:50 Bu haber 228 kez okundu
 
MHP Lideri Bahçeli Kayseri’de coşkulu kalabalığa hitap etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava mitinglerinin üçüncüsünü Kayseri’de yaptı.
GÜNDEM Haberi
MHP Lideri Bahçeli Kayseri’de coşkulu kalabalığa hitap etti

Cumhuriyet Meydanını dolduran ve on binlerce kişiye hitap eden Bahçeli, Kayseri’ye övgüler yağdırdı. MHP Lideri, “Bakıyorum da, Kayseri yine çok güzelsin, yine düşman çatlatıyorsun, yine ve yeniden güven veriyorsun. Kayseri kararını vermiş, adayını netleştirmiş, işi bitirip fişi çekmiş. Allah hepinizden bin defa razı olsun” dedi.

Siyasetle ilgili konulara konuşmasında değinen MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu  sert bir dille eleştirerek, “Ben de milliyetçiyim, ben de ülkücüyüm gürültüsünü çıkarması boşunadır, terörist Demirtaş’ın göğsüne madalya asmayı düşünen bir şahısla milliyetçilik aynı sinede, aynı vicdanda, aynı fikirde barınamaz, yaşayamaz. Bir bedende hem şeytan hem de melek olmaz, helal aşa haram katarak karın doymaz. Kılıçdaroğlu’ndan da solcu dahi olamaz” diye konuştu.

Miting de Bahçeli’nin konuşması şöyle devam etti;

“Kayseriliye sormuşlar, çay mı içersin kahve mi? Cevap vermiş: “Çayı şimdi içelim, kahveyi de yemekten sonra içeriz.” Ben de diyorum ki, şimdi muhabbet çayından beraberce yudumlayalım, zafer kahvesini gene hep birlikte 2023’te içeriz inşallah. Başını çevirince Erciyes’i görmüyorsan, bu nice yaşamaktır? Başını kaldırınca bayrağı görmüyorsan, bu nasıl var olmaktır? Hamd olsun başımız diktir, bahtımız açıktır, Kayseri ayaktadır. Bastığımız toprak belli, tuttuğumuz bayrak belli, mensup olduğumuz millet bellidir. Ve adı Türk’tür, nitekim ezelden ebede büyük bir kültür, tarih ve medeniyet hazinesidir. Cumhuriyet Meydanı’nda göğüs kabartan duruşuyla bizlere daha iyisini yapma şevki aşılayan, mücadelemize destek sağlayan siz değerli kardeşlerimizi, buraya kadar gelemese de gözü, kulağı ve duası bizimle olan muhterem vatandaşlarımızı bağrıma basıyorum. Yürekten inanmaktayım ki, bugünkü açık hava toplantımız, millet hayatımızda ve milli tarihimizde, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 umutlarının müjdesi olarak anılacaktır. Türkiye üzerinde melanet kurgusu olanların Kayseri’nin ihtişamına bakarak kendi hisselerine düşen gerekli dersleri çıkarmalarını tavsiye ediyorum.

Buradan yükselen ses, Türkiye’nin milli onurunu, milli haysiyetini kıyamete kadar koruma ve kollama iradesinin bir meydan okumasıdır. Hepinize açık açık soruyor, kulakların pasını silmenizi ümit ediyorum. Öyle bir cevap veriniz ki, Kayseri’den dünyaya bir mesaj ulaşsın, zulüm cephesi, zillet ittifakı hepten denge kaybına uğrasın Geliyor gelmekte olan masalını anlatan münafık muhterislere sesleniyorum, nereye geliyorsunuz, nasıl geliyorsunuz, kiminle gelmeyi düşlüyorsunuz? Biz bir yere gitmiyoruz, gitmeyi aklımızdan geçirmiyoruz, hatta geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz. Buğdayımız var demesinler ambara girmeyince, geliyorum demesinler Kayseri’yi görmeyince. Uyarayım, davetsiz gelen döşeksiz oturmaya mahkumdur. Gelmekten gelmeye fark vardır, kahramanlar gelir Ankara Dikmen sırtlarında Seymenler tarafından karşılanır, zalimler gelir Afyonkarahisar’dan İzmir’e kadar kovalanır. Yolumuz uzun, yollar çetin, ne gam ne tasa, Sivas dedik, Bursa dedik, Kayseri’ye kucağımızı açarak geldik.

İşte görsünler heybeti, işte anlasınlar haşmeti, varsın çılgına dönsünler, yeter ki kalın kafalarına soksunlar şu görkemli Kayseri gerçeğini, tanık olsunlar Milliyetçi Hareket Partisi kuvvetini. Kılıçdaroğlu bu evetleri duyunca sanıyorum kaçacak, saklanacak, başını sokacak bir ağaç kovuğu arayacaktır. Ama nafile, Türk milletinin demokratik cezasından asla kurtulamayacak. 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci döneminde de Cumhurbaşkanı olmalıdır. Arzumuz budur, arayışımız budur, amacımız budur, mücadelemiz bu hedefe ulaşmak maksadıyla icra ve ifa edilmektedir. Vicdanı kurumuş, şuuru kapanmış, akli melekeleri felç geçirmiş olanlar, sulak alanda bile susuz, güneşli yerde bile ışıksızdır. Bihakkın ilan ediyorum, zillet ittifakı yarınlarımıza perde çekemeyecektir. Zillet ittifakı büyük Türkiye’nin doğuşuna engel olamayacaktır. Türkiye her meselede hakem misyonu üstlenen bir ülkedir. Türkiye ne diyeceği, ne yapacağı merak uyandıran bir ülke konumundadır. Kılıçdaroğlu’nun ben de milliyetçiyim, ben de ülkücüyüm gürültüsünü çıkarması boşunadır, terörist Demirtaş’ın göğsüne madalya asmayı düşünen bir şahısla milliyetçilik aynı sinede, aynı vicdanda, aynı fikirde barınamaz, yaşayamaz."

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Lideri, Bahçeli, Kayseri’de, coşkulu, kalabalığa, hitap, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı