MİLLETİMİZ BUNALMIŞ DURUMDA
tekden site sağı sünnet
Haber
11 Mayıs 2023 - Perşembe 07:34 Bu haber 266 kez okundu
 
MİLLETİMİZ BUNALMIŞ DURUMDA
CHP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, seçime sayılı günler kala esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürürken, “Milletimiz yaşanan başta ekonomik kriz ile birlikte bunalmış ve çıkış aramakta. Adeta kurtuluş için çözüm aradığına şahit oluyoruz. Millet İttifakı bu kurtuluş için umut görülüyor” dedi.
GÜNDEM Haberi
MİLLETİMİZ BUNALMIŞ DURUMDA

CHP’nin Kayseri Milletvekili listesinde ikinci sıra aday olarak gösterilen Saadet Partili Mahmut Arıkan, seçime sayılı günler kaya ziyaret programlarını artırdı. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek dertlerini dinleyen Arıkan, 14 Mayıs tarihini ağır ekonomik kriz başta olmak üzere birçok konuda büyük sıkıntılar yaşayan vatandaşların iple çektiğine şahit olduklarını ifade etti. İnsanların huzurlu, refah seviyesi yüksek, adaletin tesis edildiği bir ortamda hayat sürmek istediğine işaret eden Arıkan, ziyaretlerle ilgili şu bilgileri verdi; “Kazancılar Çarşısını ziyaret ettik ve burada hemşehrilerimiz ile buluştuk. Pastırma doğramayı ihmal etmedik. Bir yandan da onların sıkıntılarını dinledik ve çözüm beklediklerine şahit olduk. Yine milletvekili adaylarımız ile birlikte Kayseri'de Yaşayan Adanalılar Derneği'ni ziyaret ettik. Nazik ev sahiplikleri için başkanımıza teşekkür ederim.

Ardından milletvekili adaylarımızla birlikte Mimarlar Odasını ziyaret ettik. Nazik ev sahiplikleri için oda başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odasını ziyaret ettik. Hacı Ali Kaplan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden genç kardeşlerimizi Saadet Partisi İl Binamızda misafir ettik. Milletvekilimiz Çetin Arık, Milletvekili Adaylarımız Aşkın Genç ve Onur Sergen Doğan ile gençlerimizin sorularını cevaplandırdık. Ziyaretlerimizde bütün kesimlerin, bütün insanlarımızın ciddi anlamda sorunlarına şahit olduk. Bunun başında ekonomik kriz, hayat pahalılığı, kazançlarının ev ekonomisine yetmediği gibi işlerini yaparken yaşadıklarını büyük sorunlara şahit olduk. Biz de Millet İttifakı olarak yapacağımız çalışmaları ve çözüm önerilirimizi insanlarımıza anlattık. Onların Millet İttifakından beklentilerinin çok yüksek olduğunu, yaşanan sorunların çözümü noktasında adım atabilecek iktidarında Millet İttifakı olduğu yönündeki söylemlerine şahit olduk. İnşallah 14 Mayıs tarihinden sonra ülkemiz için yeni bir süreç başlayacak, insanlarımızın özlediği o huzur, refah seviyesi yüksek ve adaletin tesis edildiği yaşamı hep birlikte sunacağız”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MİLLETİMİZ, BUNALMIŞ, DURUMDA,
Yorumlar
Haber Yazılımı