Nurus Türkiye’nin Geleceğine Yatırım İçin Startup’ları Desteklemeye Devam Ediyor
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Eylül 2024 - Perşembe 18:01 Bu haber 139 kez okundu
 
Nurus Türkiye’nin Geleceğine Yatırım İçin Startup’ları Desteklemeye Devam Ediyor
Nurus, İstanbul’da İlk Kez Düzenlenen Global Startup Awards’e Sponsor Oldu
GÜNDEM Haberi
Nurus Türkiye’nin Geleceğine Yatırım İçin Startup’ları Desteklemeye Devam Ediyor

97 yıllık köklü geleneği, sektördeki öncü tavrı ve sürdürülebilirliğe olan inancıyla startup’ları desteklemeye devam eden Nurus; bu alanda dünyanın en büyük bağımsız ekosistemi yarışması olan “Global Startup Awards”e sponsor oldu.

Gençleri ve startup’ları önceleyen projelerle Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam eden Nurus; “Best Greentech Startup Kategori Sponsorluğu” ile bu alandaki yenilikçi girişimleri destekleyerek; girişimciliğin gelişiminde, yeşil teknolojilerin rolüne olan inancını da bir kez daha sergilemiş oldu. 

12’ncisi düzenlenen dünyanın en prestijli bağımsız startup ödül programı Global Startup Awards’un bu yıl ilk kez İstanbul’da yapılan finalinde; Nurus’un desteklediği Best Greentech Startup Kategori’de birinci olan BasiGo ödülü Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay tarafından takdim edildi.
Sektördeki 97. yılında, yenilikçi ve öncü projelere imza atmaya devam eden ama hala bir startup kültürüyle hareket eden Nurus; bu kez hem startup’lara hem de sürdürülebilirliğe verdiği önemi, aynı çatı altında buluşturan bir projenin destekçisi oldu. Dünyada 12 bölgede, 120 ülkede gerçekleşen ve dünyanın en büyük bağımsız startup ekosistemi yarışması olan “Global Startup Awards”ün bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenlenen etkinliğine sponsor olan Nurus, “Best Greentech Startup Kategori Sponsorluğu” ile yeşil teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimlere destek sundu.

25 Eylül akşamı sahiplerini bulan  ve Best Greentech Startup Kategori’sinde birinci olan BasiGo’nun ödülü, Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay tarafından takdim edildi. Organizasyonda, alanında en yenilikçi yeşil teknoloji şirketlerine destek veren Nurus; girişimciliğin gelişiminde, yeşil teknolojilerin rolüne olan inancını da bir kez daha gösterdi.

Yeşil Düşünmek, Enerjiyi Verimli Kullanmak

Son yıllarda yeşil enerji ve sürdürülebilirlik konularını ön plana alan çalışmalarıyla, bu alandaki yatırımlarına ve desteklerine hız veren Nurus, kullandığı elektrikli araçlardan üretim sürecindeki tüm sürdürülebilir uygulamalara kadar bu konudaki genel yaklaşımıyla, sektörde de öncülüğünü sürdürüyor. 

Tüm faaliyetlerinde, çevre bilincinin ve sorumluluğun temelinin doğa ve insana saygı olduğunun bilinciyle hareket eden Nurus, ileri görüşlülüğü ile hayatın sürdürülebilirliği için üretimin her aşamasında sorumluluklarını titizlikle yerine getiriyor. Nurus, tedarikten üretime, paketlemeden teslimata kadar her aşamada çevre üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirmeyi hedeflerken; entegre proje yönetimi ve lojistik hizmetleri başlığı altında geliştirdiği Nurus Digital Chain® sistemiyle, kaliteli üretimin yanında yeşil düşünerek enerjiyi en verimli şekilde kullanmaya özen gösteriyor.

Türkiye’nin gelişiminin yenilikçi çözümlerle mümkün olduğuna inanan ve startup’lar da kaliteli ürünlerden yararlanabilsin diye her türlü desteği veren Nurus, gençlere el vermek ve onların potansiyelini desteklemeyi yalnızca bir sorumluluk değil, aynı zamanda geleceğe yapılan en değerli yatırım olarak görüyor. Ve bu bakış açısıyla, hem Türkiye’nin hem de dünya çapındaki startup ekosisteminin gelişimine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Nurus, Türkiye’nin, Geleceğine, Yatırım, İçin, Startup’ları, Desteklemeye, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı