O ülkede otomobil devleri deprem bölgesi için harekete geçti
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Aralık 2023 - Pazartesi 21:08 Bu haber 172 kez okundu
 
O ülkede otomobil devleri deprem bölgesi için harekete geçti
Otomobil üreticileri depremden sonra milyonlarca yuan bağışlamak için harekete geçti
DÜNYA Haberi
O ülkede otomobil devleri deprem bölgesi için harekete geçti

Kuzeybatı Çin'in Gansu eyaletinin Linxia Hui özerk vilayetindeki Jishishan ilçesinde çadırlar ve diğer yardım malzemeleri dağıtılıyor.

Sosyal sorumluluğa olan bağlılıklarını gösteren otomobil üreticileri, geçen hafta Kuzeybatı Çin'in Gansu ve Qinghai eyaletlerini vuran 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından acil yardım, malzeme ve kurtarma hizmetleri sağlamak için milyonlarca yuan bağışlıyor.

 

Deprem ağır kayıplara yol açtı ve bölgenin su temini, elektrik, ulaşım ve iletişim altyapısında hasara yol açtı. Cuma gününe kadar 10'dan fazla otomotiv şirketi yardım çalışmalarına 80 milyon yuan'ın (11,21 milyon dolar) üzerinde bağışta bulundu.

 

BYD, depremden etkilenen bölgelere 10 milyon yuan bağışlayarak yardım elini uzatan ilk kişi oldu. Chery, 12 milyon yuan ile en büyük bağışı yaptı ve Exeed, Jetour ve iCar markaları yardım ve afet sonrası kurtarma çalışmalarına katıldı.

 

Geely Group, acil yardım malzemeleri ve diğerlerinin satın alınması için 10 milyon yuan bağışta bulundu.

 

Great Wall Motor, 15 Tank 300 arazi aracı ve 20 Great Wall Poer pikapla birlikte 5 milyon yuan bağışta bulunduğunu duyurdu.

 

Great Wall'un beş büyük markası - Haval, Poer, Wey, Tank ve Ora - ayrıca ücretsiz yol kurtarma, ücretsiz araç muayeneleri ve hızlı sigorta talep süreci de dahil olmak üzere altı bakım hizmeti başlattı.

 

Çinli girişimler Li Auto ve Nio da sırasıyla 10 milyon yuan ve 5 milyon yuan bağışta bulundu.

 

GAC Grubu 5 milyon yuan bağışladı ve ortak girişimleri (GAC Honda, GAC Toyota ve GAC Hino ile yan kuruluşu GAC Aion) kullanıcıları için acil kurtarma hizmeti kanalları başlattı.

 

 

Bu arada, BMW Çin ve BMW Brilliance Automotive, acil durum kurtarma ve etkilenen sakinlere yardım sağlamak ve kurtarma personeline soğuk hava koruması sağlamak için ortaklaşa 3 milyon yuan bağışta bulundu.

 

Mercedes-Benz, ülke çapındaki bayileriyle işbirliği içinde, aralarında giyim ve günlük ihtiyaçların da bulunduğu tonlarca acil durum malzemesini toplayıp dağıttı.

 

Changan Ford, felakette araçları hasar gören araç sahipleri için ücretsiz yol kurtarma, parça tedariği için yeşil bir kanal ve 300 yuan araç onarım sübvansiyonu da dahil olmak üzere altı özel bakım önlemi uygulamaya koydu.

 

Changan'ın Deepal markası, depremden etkilenen araç sahipleri için üç temel yardım girişimi başlattı: 24 saat kurtarma, sigorta tazminat talepleri desteği ve sac metal işçilik maliyetlerinde yüzde 30 indirim. Ayrıca ücretsiz araç muayenesi, iç dezenfeksiyon ve dış araç temizliği de sunuyor.

 

Bu arada Dongfeng Motor'un Voyah markası Gansu'daki araç sahiplerine bakım paketleri dağıttı, 24 saat acil kurtarma kanalı kurdu ve felaketten etkilenen bölgelere çadır ve ilaç dağıttı.

 

Otomobil üreticileri, acil yardıma bağışta öncü rol üstlenmenin yanı sıra, kurumsal sosyal sorumluluk çabalarının bir parçası olarak kültür, eğitim ve çevre korumayı teşvik eden etkinlikler de düzenlediler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: O, ülkede, otomobil, devleri, deprem, bölgesi, için, harekete, geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı