ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL ZİYARET
tekden site sağı sünnet
Haber
31 Temmuz 2023 - Pazartesi 21:13 Bu haber 258 kez okundu
 
ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL ZİYARET
Gönül ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi, özel vatandaşlar başta olmak üzere Kayserililerin gönüllerine dokunmaya devam ediyor.
GÜNDEM Haberi
ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL ZİYARET

Türkiye’nin alanında en kapsamlı engelsiz yaşam merkezlerinden biri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri özel öğrencilerinin evlerine konuk olarak, gönül bağını daha da güçlendirdi. Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün Kayseri’de ulaşımdan altyapıya, sağlıktan spora hemen her alanda en iyi şekilde hizmet vermeye gayret gösterirken, bir yandan da gönül belediyeciliğinde örnek ve öncü hizmetler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri özel öğrencilerinin evlerine konuk oldu.

YAKINDAN DİNLEME İMKÂNI BULDULAR

Özel öğrencilerin evlerine konuk olan Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri özel öğrencilerle gönül bağını daha da güçlendirerek, onları kendi evlerinde dinledi. Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri, bu şekilde özel öğrencilerin düşünce ve taleplerini daha yakından dinleme ve imkânı buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZEL, ÖĞRENCİLERE, ÖZEL, ZİYARET,
Yorumlar
Haber Yazılımı