Özer gündeme getirdi; Hacılar ilçesinde korkunç iddia
tekden site sağı sünnet
Haber
19 Ağustos 2022 - Cuma 19:11 Bu haber 262 kez okundu
 
Özer gündeme getirdi; Hacılar ilçesinde korkunç iddia
CHP Kayseri İl başkanı Ümit Özer, Hacılar ilçesinde üç farklı noktada sayıları çok fazla olduğu belirtilen hayvanların iğne ile uyutularak gömüldüklerini iddia etti. Bu iddiayı gündeme taşıyan Özer, konunun savcılıkta olduğunu ve iddiaların doğru olmadığını umduklarını söyledi.
GÜNDEM Haberi
Özer gündeme getirdi; Hacılar ilçesinde korkunç iddia

Hacılar ilçesi Fen İşleri Müdürlüğü yakınlarında basın açıklaması yapan İl Başkanı Ümit Özer, bulundukları noktada son bir yıl içinde 100 kadar, Hasan dağı ve bölgesinde 700 kadar hayvanın uyutularak gömüldükleri iddiası olduğunu söyledi. İddiaların korkutucu olduğunu anımsatan Özer, doğru olmadığını umduklarını, asılsız çıkmasını temini ettiklerini belirterek, “Hayvansever vatandaşlarımız bizlere ulaşarak bazı iddiaları, endişelerini dile getirdiler ve sesimiz olun çağrısı yaptılar. Ortaya atılan iddialar çok ciddi. Savcılık nezdinde gerekli başvuruların da yapıldığı ifade edildi.

İnşallah bize yansıyan bu korkunç iddialar doğru değildir, ama buradan da yetkilileri konuyu detaylı bir şekilde araştırmaya ve kamuoyunu bu konuda sağlıklı, şeffaf bir şekilde bilgilendirmeye davet ediyorum.

Bu herkesin sorunu! Vicdani bir sorumluluk. Tüm canlılara, onların yaşam hakkına saygı gösterilmelidir. Hayvanların da bu dünyada yaşama, korunma, barınma gibi hakları olduğunu unutmayalım. Bu anlayışla konuyla ilgili herkes üzerine düşeni yapmalı ve sorumlu davranmalıdır” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Özer, gündeme, getirdi;, Hacılar, ilçesinde, korkunç, iddia,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı