ÖZHASEKİ’YE TEBRİK
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Haziran 2023 - Pazar 11:16 Bu haber 336 kez okundu
 
ÖZHASEKİ’YE TEBRİK
Cumhurbaşkanı tarafından kabinenin açıklamasının ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilen Mehmet Özhaseki için çok tebrik mesajları var.
GÜNDEM Haberi
ÖZHASEKİ’YE TEBRİK

İşte Özhnaseki’nin bakan olmasından sonra sosyal medyada yayımlanan tebrik mesajları; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabinesini açıkladı. Ülkemize hayırlı olsun. Yeni kabinede başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görev alan Kayseri’mizin gururu Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere bütün bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu: Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilen Sayın Mehmet Özhaseki'ye yeni görevinde başarılar dilerim.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar: Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, #TürkiyeYüzyılı'nın ilk kabinesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan hemşehrimiz, büyüğümüz Sayın Mehmet Özhaseki'yi tebrik ediyor, onun nezdinde yeni kabinedeki tüm bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.

AK Parti Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Türkiye Yüzyılının ilk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Sayın Mehmet Özhaseki bakanımızı tebrik ediyor, duyduğum sevinçle birlikte başarılar diliyorum. Rabbim yâr ve yardımcısı olsun

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler: Hemşehrimiz Sayın Mehmet Özhaseki’nin Bakanlık haberi ile çok mutlu olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen, Kayseri’mize büyük katkıları olan Sayın Özhaseki’’yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Yüzyılı’nın Kabinesinde; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Görev alan hemşehrimiz Sayın Mehmet Özhaseki’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzün: 20 yılı aşkın süredir Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı nice başarılı çalışmalarla Kayseri’mizi İç Anadolu’nun en prestijli şehri haline getiren; Bakanlığı döneminde şehirlerimizi ihya edecek çalışmaları geride bırakan Mehmet Özhaseki Bakanımıza, Türkiye Yüzyılı'nda tevdi edilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı: Kayseri olarak mutluyuz, gururluyuz.  Sayın Bakanımızı tebrik ediyor, şehrimize ve ülkemize yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum.

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy: Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Teveccühleriyle Büyük Türkiye Yüzyılı’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Olarak Görev Alacak Olan Hemşehrimiz Sayın Mehmet Özhaseki’yi Tebrik Ediyor, Kendisine muvaffakiyetler Diliyorum.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZHASEKİ’YE, TEBRİK,
Yorumlar
Haber Yazılımı