ÖZSOY’A ZİYARETÇİ AKINI
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Haziran 2023 - Perşembe 22:17 Bu haber 342 kez okundu
 
ÖZSOY’A ZİYARETÇİ AKINI
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) çalışmalara başlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayan Özsoy’a adeta ziyaretçi akını var. TBMM’deki odasında ziyaretçileri kabul eden Özsoy’a özellikle Yahyalı’dan birçok ismin hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaları dikkat çekiyor.
GÜNDEM Haberi
ÖZSOY’A ZİYARETÇİ AKINI

AK Partili Sayın Bayar Özsoy, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunanları kabul ediyor. Bir süre onlarla sohbet ederek ağırlayan Özsoy, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkem ve memleketime hizmet için buradayım. Bu görevi en işi şekilde yerine getireceğim. Bu mutlu günümde benim yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Özsoy’u iki günlük süreçte ziyaret edenler isimlerin bazıları şöyle; Kayserili iş adamı Cemil Demirel, Yahyalılı olan AK Parti Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Çetin, Emekli TEİAŞ Teftiş Kurulu Başkanı Fikret Çakır, YSK Seçim Hizmetler Genel Müdürü Yusuf Şafak ve BOTAŞ Boru Hatları Müdürü Gökçe Çakır, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Başkan Yrd. Sayın Ahmet Özdemir, Genel Başkan Yrd. Alper Erkaya.

AK Parti Yozgat Çandır İlçe Başkanı Halim İlbay, Kayseri İl Milli Eğitim eski Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Türk Enerji-Sen Genel Başkan Yardımcısı Celal Burak Oğuzhan, DSİ 12. Bölge Müdürlüğü Jeoloji Mühendisi Mehmet Kahraman, DSİ Bölge Müdürü Sayın Şükrü Baysal, Yahyalı Sürücü Kursu Yön. Kur. Bşk. Yusuf Tarlacı ve Yahyalı Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Karagöz ile birlikte Özsoy’un yakın akrabaları ziyaret etti. Ziyaret edenlere Özsoy tek tek teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZSOY’A, ZİYARETÇİ, AKINI,
Yorumlar
Haber Yazılımı