PINARBAŞI BELEDİYESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİ UNUTMADI
tekden site sağı sünnet
Haber
27 Nisan 2022 - Çarşamba 13:26 Bu haber 433 kez okundu
 
PINARBAŞI BELEDİYESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİ UNUTMADI
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçeye gelen mevsimlik Tarım işçilerine iaşe ve temizlik malzemesi yardımında bulunduklarını bildirdi. Başkan Uzunluoğlu, yardımların zabıta ekipleri tarafından ailelere teslim edildiğini kaydetti.
GÜNDEM Haberi
PINARBAŞI BELEDİYESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİ UNUTMADI

Pınarbaşı Belediyesi çeşitli illerden ilçelerine gelerek çalışma imkanı yakalayan mevsimlik Tarım işçileri ve ailelerini unutmadı. Başkan Uzunluoğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda mevsimlik işçilerin ailelerine iaşe ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Yardımlar geçtiğimiz gün Pınarbaşı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından ailelere teslim edildi. Mevsimlik tarım işçileri, yapılan hizmetlerden ve zor günlerinde yanlarında olmalarından ötürü, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’na teşekkür etti. İşçiler, Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizleri yaptığı yardımlardan dolayı bahtiyar etti. Şu bayram arifesinde hem ailelerimiz hem de çocuklarımızın bir nebzede olsa yüzleri güldü. Her zaman bizim yanımızda ve destekçimiz olan Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz dediler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PINARBAŞI, BELEDİYESİ, MEVSİMLİK, TARIM, İŞÇİLERİNİ, UNUTMADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı