PANCAR ÇİFTÇİSİNDEN CHP BİNASINA SİYAH ÇELENK
tekden site sağı sünnet
Haber
08 Eylül 2023 - Cuma 16:14 Bu haber 320 kez okundu
 
PANCAR ÇİFTÇİSİNDEN CHP BİNASINA SİYAH ÇELENK
Kayseri ve Boğazlıyan pancar ekicisi çiftçiler Cumhuriyet Meydanı’nda CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in açıklamaları ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Ardından CHP Kayseri İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktılar.
GÜNDEM Haberi
PANCAR ÇİFTÇİSİNDEN CHP BİNASINA SİYAH ÇELENK

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan pancar ekicisi bir grup çiftçi toplanarak Kayseri Şeker Fabrikası ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Keskin hakkında açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi. Çiftçiler adına konuşan Mehmet Karakaya, “CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin dün bir basın toplantısı düzenleyerek Kayseri Şeker ve Başkanımız Hüseyin Akay hakkında gerçek dışı iddialar ve haddini aşan söylemlerde bulunmuştur” dedi.

“Kayseri Şeker bizim ekmeğimizdir, geleceğimizdir ve dolaysıyla kutsalımızdır” diyen çiftçi, “Başkanımız Hüseyin Akay liderliğindeki Kayseri Şeker’in gücüne güç katmasına hiç biriniz engel olamayacaksınız. Kayseri Şeker ucuz siyasetinizin bir unsunu haline getirmenize çiftçiler olarak asla müsaade etmeyeceğiz. Bu sebeple diyoruz ki: çekin kirli elinizi üzerimizden.Çekin kem sözleri üzerimizden” diye konuştu.

Daha sonra temsilci olarak seçilen 4 çiftçi CHP Kayseri İl başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı. Bu sırada kısa süreli partililerle çiftçi arasında tartışma yaşandı. Bir partili ise, çiftçilerden için anayasal hakları olduğunu ifade ederek, “Bırakın çelenklerini koysunlar” ifadesi yer aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PANCAR, ÇİFTÇİSİNDEN, CHP, BİNASINA, SİYAH, ÇELENK,
Yorumlar
Haber Yazılımı