POLİS 4 KENTTE FUHŞA SÜRÜKLENEN 52 KADINI KURTARDI
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Aralık 2021 - Çarşamba 13:19 Bu haber 560 kez okundu
 
POLİS 4 KENTTE FUHŞA SÜRÜKLENEN 52 KADINI KURTARDI
Polis İstanbul, Amasya, Aydın ve Eskişehir illerinde teknik ve fiziki çalışma sonucunda fuhuş çetelerini çökertti. Çetelerin fuhşa sürüklediği 52 mağdur kadın ise kurtarıldı.
ASAYİŞ Haberi
POLİS 4 KENTTE FUHŞA SÜRÜKLENEN 52 KADINI KURTARDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından üç ildeki operasyonla ilgili şu bilgi verildi; ESKİŞEHİR

“Eskişehir Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince yapılan teknik ve  fiziki çalışmalar neticesinde; Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temini Etmek suçunu işledikleri tespit edilen şahıslara yönelik Eskişehir ve Mersin illerinde  17.12.2021 günü yapılan eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli yakalanmış, 4 mağdur kadın kurtarılmıştır. 20.12.2021 günü mahkemeye çıkarılan 4 şüpheliden 2’si tutuklanmıştır.

AYDIN

“Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince yapılan teknik ve  fiziki çalışmalar neticesinde; Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temini Etmek suçunu işledikleri tespit edilen şahıslara yönelik Aydın ve İzmir illerinde 21.12.2021 günü yapılan eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli yakalanmış, 12 mağdur kadın kurtarılmıştır. Mahkemeye çıkarılan 14 şüpheliden 6’sı tutuklanmıştır.”

İSTANBUL

“İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince; il genelinde Fuhşa Aracılık ve Yer Temini yaptıkları tespit edilen 15 şüpheli şahıs ile ilgili olarak yapılan teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde 11.12.2021 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda 15 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Ayrıca fuhşa sürüklendiği tespit edilen 11’i yabancı uyruklu 35 mağdur kadın kurtarılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 12’si tutuklanmış, 3 şüpheli adli kontrol kararı serbest bırakılmıştır.”

AMASYA

“Amasya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince; Merzifon ilçesinde Fuhşa Aracılık ve Yer Temini yaptıkları tespit edilen 6 şüpheli şahıs ile ilgili olarak yapılan teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde 14.12.2021 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Ayrıca fuhşa sürüklendiği tespit edilen 1 mağdur kadın kurtarılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklanmış, 1 şüpheli adli kontrol kararı serbest bırakılmıştır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: POLİS, 4, KENTTE, FUHŞA, SÜRÜKLENEN, 52, KADINI, KURTARDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı