Sağlık Bakanına ziyarette gündem hastane mi oldu?
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Temmuz 2024 - Çarşamba 16:20 Bu haber 622 kez okundu
 
Sağlık Bakanına ziyarette gündem hastane mi oldu?
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile göreve yeni başlayan Sağlık Bakanına ziyarette gündem ‘adı var olan ancak 7 yıldır yapılmayan Mimarsinan Devlet Hastanesi mi oldu?’ sorusunu getirdi.
GÜNDEM Haberi
Sağlık Bakanına ziyarette gündem hastane mi oldu?

Başkan Memduh Büyükkılıç, yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu’nu AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerimizi ilettik.

Misafirperverlikleri için Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullanarak ziyaretle ilgili bilgi verdi.

 

Ziyarette gündemin ne olduğu da merak edildi. İYİ Partili Kazım Yücel’in geçen yıl gündeme taşıdığı şehrin doğusunda nüfusun kalabalık olduğu İldem, TOKİ ve Beyazşehir gibi farklı yerleşim alanlarının da bulunduğu bölgeye yapılacak Mimarsinan Devlet hastanesini akıllara getirdi.

 

Ziyarette 7 yıl önce adı konulan ancak yapımına bir türlü başlanamayan bu hastane ile ilgili Bakana bilgi verildiği ve hastane yapımı ile ilgili görüşmeler olduğu tahmin ediliyor. Ancak ziyaretin içeriği ile ilgili herhangi bir paylaşım olmadı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık, Bakanına, ziyarette, gündem, hastane, mi, oldu?,
Yorumlar
Haber Yazılımı