Sergen Yalçın’dan Beşiktaş açıklaması
tekden site sağı sünnet
Haber
27 Aralık 2023 - Çarşamba 20:56 Bu haber 2522 kez okundu
 
Sergen Yalçın’dan Beşiktaş açıklaması
Beşiktaş’ın rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına getirmeyi düşündüğü ileri sürülen Sergen Yalçın önemli açıklamalarda bulundu
SPOR Haberi
Sergen Yalçın’dan Beşiktaş açıklaması

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için birçok adayla dirsek temasında olan Beşiktaş'ın rotasını Sergen Yalçın'a çevirdiği iddia edilmişti. Sergen Yalçın konuyla ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'ın da listede olduğunu söylemişti.

Duhuliye sitesine konuşan Yalçın, "Feyyaz Uçar’ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Ben öyle çok konuşan biri değilim, görevi bıraktıktan sonra da konuşmadım. Beşiktaş’tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibarıyla beni kimse aramadı" dedi.

Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan 51 yaşındaki teknik adam siyah-beyazlı takım ile 1 lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

 

Beşiktaş'ta 79 maçta görev alan Sergen Yalçın; 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 145 puan topladı ve maç başına 1.84 puan ortalaması tutturdu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sergen, Yalçın’dan, Beşiktaş, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı