Sinan Oğan halka kemer sıkma çağrısı yaptı
tekden site sağı sünnet
Haber
09 Ocak 2024 - Salı 08:11 Bu haber 208 kez okundu
 
Sinan Oğan halka kemer sıkma çağrısı yaptı
ATA İttifakı’nın Cumhnurbaşkanı adayı ve ikinci turda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan, ekonomi ile ilgili vatandaşa kemer sıkma çağrısı yapması tepkilere neden oldu
SİYASET Haberi
Sinan Oğan halka kemer sıkma çağrısı yaptı

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, uzun bir aradan sonra Türkiye İttifakı Partisi Balıkesir İl Başkanlığı'nın il kongresinde ortaya çıktı ve konuşma yaptı.,

İktidarın ekonomi politikalarına destek verilmesi çağrısında bulunan Oğan’ın burada halka kemer sıkma çağrısı yapması halkın büyük kesiminden büyük tepki aldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda aday olduktan sonra ikinci turda 'Plana sadık kal' söylemiyle Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi Balıkesir İl Başkanlığı'nın il kongresine katıldı.

Konuşmasında 2028 yılı seçim hesapları yapan  Oğan, “Ülkemiz bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan da ekonomik mücadelesini sürdürmektedir. Sorunlarımız yok mu? Var. Şu an ekonomide uygulanan doğru politikalara bizlerin de destek vermemiz gerekiyor. Eskilerin tabiriyle kemer sıkmak gerekiyor. Biraz sıkıntı yaşayacağız ancak bugün uygulanan ekonomi politikasının neticesini yılsonuna doğru alacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sinan, Oğan, halka, kemer, sıkma, çağrısı, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı