SUNGUR: BİRİLERİ KOLTUK BİZ AYAKKABI ESKİTİYORUZ
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Nisan 2023 - Cumartesi 08:40 Bu haber 887 kez okundu
 
SUNGUR: BİRİLERİ KOLTUK BİZ AYAKKABI ESKİTİYORUZ
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur, ilçe ziyaretlerinde vatandaşların alamadıkları hizmet ve hayat pahalılığından dolayı feryatlarını duyduklarını belirterek, “Hiç kimse halkın sorunu ile ilgili konuyu konuşmuyor. Oysa vatandaşımız çıkmaza girmiş durumda. Biz halkımızı dinlemek için birileri gibi koltuk eskitmeye değil ayakkabı eskitmeye razıyız ve bunu yapıyoruz” dedi.
GÜNDEM Haberi
SUNGUR: BİRİLERİ KOLTUK BİZ AYAKKABI ESKİTİYORUZ

İlçe gezelerini sürdürmeye İYİ Partili Abdullah İlker Sungur, ilçe merkezleri kadar kırsaldaki mahallelerini de ihmal etmiyor. Sungur, Genel Başkanları Meral Akşener’in 3 yıl önce başlattığı halkı dinlemek, sorunlarını dinlemek., bunların gündeme taşınması için çaba gösterdiği şehir şehir gezilerini hatırlatarak, “O gün de genel başkanımızla birlikte 81 şehrimizi gezdik. Hem de iki kez. Kayserimize genel başkanımla birlikte ve farklı zamanlarda birçok kez geldim. O gün insanlarımızı dinledik. Büyük sorunları vardı. Sıkıntıları vardı. Esnafın, çiftçinin her kesimin yaşadığı ciddi sıkıntılar vardı. Bugün bu sıkıntıları çözülmediği gibi katlanarak büyümüş. Çiftçimiz kırsalda ekemez dikemez olmuş. Maliyetlerdeki pahalılık artık çiftçimizi isyan ettirmiş durumda. Hayvancılık öylesine. Aslında kent merkezlerinde olduğu gibi kırsalda da vatandaşımız kendi kaderine terk edilmiş ve hiç kimse bu insanlarımızın sorunları konuşmuyor. Ziyaret eden siyasiler ise bu konuların gündeme getirilmesi, konuşulması, konunun açılmasını istemediklerine şahit oldu. İnsanımız geçim sıkıntısında, ekonomik kriz büyük. Hayat pahalılığı insanlarımızın belini bükmüş. İnşallah Millet İttifakı ile bu sorunları aşacağız. Çünkü bizler bu sorunları birileri gibi görmezden gelerek halının altına süpüremeyiz. Halkımız bize bu sorunları çözün diye oy verecek. Allah’ın izniyle biz de bu sorunları çözeceğiz” dedi.

Sungur, Sarız ve Pınarbaşı ilçe ziyaretlerinin yanı sıra, Akkışla, Çiftlik, Palas, Sarıoğlan, Özvatan ve Felahiye’yi ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde vatandaşın ve esnafın Sungur’a yakın ilgi göstermesi dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SUNGUR:, BİRİLERİ, KOLTUK, BİZ, AYAKKABI, ESKİTİYORUZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı