Süper Kupa ortadan ikiye mi bölünüyor? Tarihte yaşandı
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Aralık 2023 - Cuma 21:45 Bu haber 2625 kez okundu
 
Süper Kupa ortadan ikiye mi bölünüyor? Tarihte yaşandı
Suudi Arabistan’da, ilgili kurumu ile yaşanan pankart, İstiklal marşı ve Atatürk tişörtleri krizinden sonra maç iptal oldu takımlar yurda dönüyor.
SPOR Haberi
Süper Kupa ortadan ikiye mi bölünüyor? Tarihte yaşandı

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Suudi Arabistan’da maça çıkmama yönünde aldıkları kararla ilgili Türkiye’nin her yerinden büyük destek geldi. İki kulübe tebrik mesajının yanı sıra Süper Kupa’nın ikiye bölünerek her iki takıma verilmesi de önerildi.

Süper Kupa maçında yaşanan krizin perde arkasıyla ilgili katıldığı televizyon programında önemli açıklama yapan Gazeteci Devrim Zengi burada ilginç bir öneride getirdi. Zengi, “Süper Kupayı ortadan ikiye böl, yarısı Fenerbahçe'nin müzesinde yarısı Galatasaray müzesinin en güzel yerinde kalsın..Ve bu da bir tarih olsun milat olsun..” dedi.

Tarihte de yaşanan bir olayı açıklayan Zengi, “1958 yılında iki takımı Ankara'da buluşturan Başbakanlık Kupası finali Şirzat Dağcı ve Metin Oktay'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken, beraberlik sonrasında iki takımın kaptanları kupanın ortadan bölünerek iki takıma paylaştırılmasını teklif etti. Bunun üzerine kupa ikiye bölündü” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Süper, Kupa, ortadan, ikiye, mi, bölünüyor?, Tarihte, yaşandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı