Superior Taste Award’tan Feast’e Uluslararası Ödül
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Şubat 2024 - Salı 13:49 Bu haber 1880 kez okundu
 
Superior Taste Award’tan Feast’e Uluslararası Ödül
E. Özgörkey Grup’un dondurulmuş gıda markası Feast, benzersiz lezzetleriyle bir kez daha gastronomi dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. "Feast Churros Kesim Patates" ve "Feast Soğan Halkası" ürünleri, dünya çapında saygı gören "Superior Taste Awards"dan ödüllerle dönmeyi başardı.
EKONOMİ Haberi
Superior Taste Award’tan Feast’e Uluslararası Ödül

Feast kalite ve lezzetten ödün vermiyor!

 

Feast Churros Kesim Patates, eşi benzeri olmayan bir lezzet deneyimi vaat ediyor. Çıtırlığını ve sos tutmasını arttıran özel kesimiyle göz dolduran bu yenilikçi ürün, lezzet tutkunlarını kendine hayran bırakıyor. Öte yandan Feast Soğan Halkası da kendine has reçetesi ve çıtır çıtır yapısı ile adeta bir lezzet şöleni sunuyor. Üst üste kazanılan bu başarı, şirketin inovasyona ve müşterilere unutulmaz deneyimler sunma konusundaki taahhüdünü vurguluyor.

 

2021 yılında da ödüle layık görülmüştü

 

Feast, 2021 yılında da Feast Churros Kesim Patates ve Feast Soğan Halkası ürünleri ile Superior Taste Awards’a layık görülmüştü. Feast’in ard arda kazandığı bu ödül, hem kalite hem de lezzet konusundaki tutku ve sürdürülebilirliğini vurguluyor. Şirket, gelecekte de kalite ve lezzet konusundaki standartlarını yükseltmeye, inovasyonla sınırları zorlamaya ve müşterilerine benzersiz tat deneyimleri sunmaya devam edecek.

 

Superior Taste Awards, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler ve sommelierlerin katılımı ile gerçekleştiriliyor

 

2005 yılında “Dünyayı Daha Lezzetli Bir Yer Haline Getirmek” misyonuyla kurulan International Taste Institute;  14 farklı ülkeden 200'den fazla şef ve sommelierin katılımı ile gerçekleştirilen dünya çapında en iyi ürünlerin değerlendirildiği Superior Taste Awards’ı markalar ile buluşturmaktadır.  Kuruluşundan bu yana, dünyaca ünlü şefler ve sommelierlerle birlikte binlerce yiyecek ve içeceği değerlendiren kuruluş, yalnızca mükemmel olarak nitelendirdiği ürünleri sertifikalandırmaktadır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Superior, Taste, Award’tan, Feast’e, Uluslararası, Ödül,
Yorumlar
Haber Yazılımı