TALAS MUSİKİ CEMİYETİNİN İLK KONSERİNE TAM NOT
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Mart 2022 - Perşembe 14:01 Bu haber 8055 kez okundu
 
TALAS MUSİKİ CEMİYETİNİN İLK KONSERİNE TAM NOT
Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti ilk konserini verdi. 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan konserle, musikiseverlere unutulmaz bir gece yaşatıldı.
KÜLTÜR Haberi
TALAS MUSİKİ CEMİYETİNİN İLK KONSERİNE TAM NOT

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Türk Musikisine ait birbirinden değerli eserler seslendirildi. 2 bölüm halinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleri okunurken ikinci bölümde Yunus Emre ilahileri seslendirildi. Gecede ayrıca, TRT repertuvarında bulunan “Talas’ın yollarını seller bürüdü” isimli eser de Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından konuklara ilk kez dinletildi.

“2 YILLIK EMEĞİN ÜRÜNÜ”

Program sonunda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bu konserin 2 yıllık bir çalışmanın sonucunda düzenlendiğine dikkat çekerek, sıfırdan kurulmuş bir cemiyetin başarısının bu konserle ortaya konulduğunu ifade etti.

Bu tür etkinliklerin devamının geleceğini duyuran Başkan Yalçın “Daha güzel günlerde ve konserlerde bir araya gelmek üzere şimdiden arkadaşlarımızdan söz almış kabul ediyorum.” dedi.

Daha sonra konuşan Şef Tevfik Soyata da kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TALAS, MUSİKİ, CEMİYETİNİN, İLK, KONSERİNE, TAM, NOT,
Yorumlar
Haber Yazılımı