Tekden: 748 deha çaplı çocuğumuzu keşfettik
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Mart 2024 - Cuma 09:39 Bu haber 517 kez okundu
 
Tekden: 748 deha çaplı çocuğumuzu keşfettik
Tekden Koleji ev sahipliğinde Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) 'in vermiş olduğu iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
EĞİTİM Haberi
Tekden: 748 deha çaplı çocuğumuzu keşfettik

TÜZDEV Genel Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, "748 deha çaplı çocuğumuzu keşfettik" dedi.

Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Genel Başkanı Kemal TEKDEN, çocukların keşfedilmesi gerektiğini söyleyerek, "Şu anda çocuklarımız arasında nice Mimar Sinan'lar, nice Fatih'ler nice Edison'lar var. Bunları bulup çıkarabilmektir eğitimin maksadı. TÜZDEV bunun için yıllardır uğraşıyor.

Türkiye'ye yayılmak ve deha çaplı çocukları çıkarabilmek amacımız. Şu ana kadar 748 deha çaplı çocuğumuzu keşfettik.

Bütün çocuklarımız zekidir. Onları anlamak, ilgi göstermek ve ortaya çıkarabilmek gerekiyor" dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yapmış olduğu konuşmada, "Kemal bey ve ekibi bir derde sahip. İstiyorlar ki ülkemizi daha iyi yerlere götürecek, ülkemizde çığır açacak gençler yetiştirelim. Allah herkese böyle bir dert nasip etsin. Kayseri valisi olarak sporda, sanatta, kültürde, bilimde çığır açacak gençlerin yetişmesini hayal ediyorum. inşallah Kayseri'deki birlik, beraberlik ve bütünlük bunu başaracaktır. Kemal beyin bunu tekrardan gündeme getirmesiyle benim de gündemimde olacak. Bundan dolayı teşekkür ediyorum; artık hepimizin bir derdi var. Derdimiz hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Tekden, “İftar programına icabet eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Garnizon Komutanımıza, Kayseri Başsavcımıza, Rektörlerimize, İl Müdürlerimize ve değerli tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tekden:, 748, deha, çaplı, çocuğumuzu, keşfettik,
Yorumlar
Haber Yazılımı