Terör örgütünün 124 bombalı eylemi önlendi
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Ocak 2024 - Salı 09:39 Bu haber 262 kez okundu
 
Terör örgütünün 124 bombalı eylemi önlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Toplam 64’ü sözde üst düzey teröristti. Ayrıca bu dönemde hamd olsun, 124’ü bombalı eylem olmak üzere 163 eylem önlendi” dedi.
ASAYİŞ Haberi
Terör örgütünün 124 bombalı eylemi önlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapılan çalışmalarda farklı suçlardan dolayı aranan çok sayıda şahsın yakalandığını duyurdu. Bakan Ali Yerlikaya, yapılan çalışma ile ilgili şu bilgileri verdi;

 

“Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki: Biz Türkiye’nin Huzuru diyoruz.^Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara, Teröristlere ve onların iş birlikçilerine, Ulusal olsun uluslararası olsun suç odaklarına, Birlik ve beraberliğimize kast edenlere asla ama asla göz açtırmayacağız!

 

2023 yılında, Jandarma Komutanlığımıza, Emniyet Genel Müdürlüğümüze ve Sahil Güvenlik Komutanlığımıza bağlı birimlerimiz tarafından terör örgütlerine yönelik operasyonlar düzenlendi ve düzenlenmeye devam ediyor.

 

Etkisiz hale getirilen tüm bu hainlerin: 8’i Kırmızı 1’i Mavi 2’si Yeşil 16’sı Turuncu 37’si Gri Kategoride olmak üzere Toplam 64’ü sözde ÜST DÜZEY teröristti. Ayrıca bu dönemde hamd olsun, 124’ü bombalı eylem olmak üzere 163 eylem önlendi.

 

Operasyonları gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin Duası Bizimle. Biz Milletimizin Emrindeyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden hainlere asla göz açtırmayacağız.

Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Terör, örgütünün, 124, bombalı, eylemi, önlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı