TFF duyurdu; Mete Kalkavan hakemliği bıraktı
tekden site sağı sünnet
Haber
03 Ocak 2024 - Çarşamba 20:31 Bu haber 2429 kez okundu
 
TFF duyurdu; Mete Kalkavan hakemliği bıraktı
Türkiye Futbol Federasyonunda sürpriz gelişme yaşandı ve yapılan açıklama ile Kalkavan7ın görevi bıraktığı duyuruldu
SPOR Haberi
TFF duyurdu; Mete Kalkavan hakemliği bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan kendi isteğiyle hakemliği bıraktığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, tecrübeli hakem Mete Kalkavan'ın kendi isteğiyle hakemliği bıraktığı duyuruldu. Ayrıca TFF, Kalkavan'ın Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirildiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Süper Lig Hakemlerimizden Mete Kalkavan kendi isteği ile sahadaki hakemlik kariyerini sonlandırmış ve Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz"

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kalkavan'ın sert sözlerle eleştirmişti. Doğan şu ifadeleri kullanıştı:

"Operasyonun sonuçlarını görmediğim sürece duruşumda bir değişiklik olmaz. TFF başkanın aldığı aksiyonların sonuçlarını görmemiz lazım. Bunları pozitif olarak görürsek, en büyük destekçileri biz oluruz. Çok uzun zamanları da yok. Bunu da belirttik. Mete Kalkavan konusu var, bize bir söz verilmişti. O sözden bir sapma oldu ve TFF, ocak ayında gerekeni yapacağını belirtti. Yaparlarsa yanlarından oluruz. Olmaz ise açıklamalarımıza devam ederiz."

Kaynak: Editör:
Etiketler: TFF, duyurdu;, Mete, Kalkavan, hakemliği, bıraktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı