Tokat'ta peş peşe deprem... Birçok ilde hissedildi!
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Nisan 2024 - Perşembe 09:05 Bu haber 522 kez okundu
 
Tokat'ta peş peşe deprem... Birçok ilde hissedildi!
Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde şiddetli deprem meydana geldi. Deprem birçok ilde de hissedildi. Yaklaşık 1,5 saat sonra şehir bu sefer 4,1 büyüklüğündeki depremle sallandı.
GÜNDEM Haberi
Tokat'ta peş peşe deprem... Birçok ilde hissedildi!

AFAD'ın verilerine göre, 4,7 büyüklüğünde olan depremin merkez üssü Tokat Sulusaray olarak açıklandı. Saat 01.07 sularında meydana gelen depremin derinliği ise, 9,97 kilometre olarak belirlendi.

 

BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ

 

Deprem, Tokat, Yozgat ve Sivas olmak üzere birçok ilde hissedildi. Sosyal medyada depremin şiddetli hissedildiğini paylaşırken panikleyen vatandaşlar sokaklara indi.

 

'OLUMSUZ BİR DURUM YOK'

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından depreme ilişkin açıklamada bulundu. Paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

 

"Tokat ili Sulusaray ilçesinde 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

 

PEŞ PEŞE DEPREM

 

Saat 02.35 sularında Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yine deprem meydana geldi. Sarsıntının büyüklüğü bu kez 4,1 olarak açıklandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tokat'ta, peş, peşe, deprem..., Birçok, ilde, hissedildi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı